Friday, March 09, 2007

Salut, sclavule!

M-am decis sa-ti transmit astfel gandurile mele vis-a-vis de situatia pe care ai creat-o intre noi doi. Consider ca e de datoria ta sa te gandesti la ceea ce faci si la cum ma tratezi in ultima vreme. Te porti cu mine de parca as fi un retard care copiaza texte de pe bloage si nu specifica de unde le-a luat. De cand te-ai asociat cu Salariul si ati devenit prieteni foarte buni, exista o buna perioada a lunii in care pur si simplu ma ignori. Vin de fiecare data la tine, te trag de maneca, te inghiontesc in maţe si tu nimic. Am si eu nevoi, sa stii, si cred ca e de bun simt din partea ta sa mi le satisfaci. Toate posibilitatile tale financiare ar trebui sa fie indreptate asupra mea. La asta se rezuma totul: la bani. Recunosc, numai asta vreau de la tine. Numai asa ma poti linisti.

Cu drag,
Foamea

P.S.: Ne vedem diseara, la 20:00, in fata frigiderului tau gol, sa mai stam de vorba.

3 comments:

  1. Fa Foameo!

    Tu esti o mare prostiuata. Te-ai dat da partea mictionarului ala din fata si scatologului din spate si v-ati vorbit sa ma sugativizati de bani. Tu mananci banii si aia-i caca si-i pisha. Asa ca... zic.
    Tu ai face bine sa stai pa treaba ta ca daca nu tiganu da mine o sa-ti ranjeasca palid in fiecare zi pana te unfli-n burta ca un somalez.
    Mictionarule din fata... nu mai privi cu rushine in jos ca stiu ca si tu esti implicat. Stai drept cum iti sade bine. Si daca te mai prind vreodata ca faci dastea te frec fara vasilina pana scuipi tot din tine.
    Scatologule din spate. Tu deja ai un ochi vanat. Ti l-as invineti si p'al doilea da n-ai decat unu. Si pa tine daca te mai prind cu manarii da genu asta o sa te rad, o sa te fac frumos, o sa te ung cu muuulta vasilina si apoi o sa-l las pa Duda sa se distreze pa seama ta. Si sti ca a lu Duda e mare si noduroasa.

    Cu mult anal love,
    Sclavul

    P.S. Foameo sa faci piata

    ReplyDelete
  2. is doua tarfe: foamea burtii si foamea de bani. bine, sunt mai multe, dar nu le iau in calcul acum. desi prima este mai chinuitoare [se lasa cu dureri alea, alea...] decat a doua, cealalta [adica a doua, da] e mai puternica si, in plus, o poate satisface si pe cea a burtii. daca ai bani, ai ce [sa mananci]. daca ai ce manca, asta nu inseamna neaparat ca mananci pe banii tai sau ca mai tarziu vei kk unii.

    tarfa/foamea burtii, taci! tipi degeaba, n-ai sanse sa fii bagata in seama mai mult. cel putin nu atata timp cat cealalta este in zona.

    ReplyDelete
  3. Mersi că m-ai făcut să râd.
    Bravo domne!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.