Tuesday, March 20, 2007

Battlestar Galactica

SF, serial. Si unul al dracu' de bun. Gogu Kaizer n-a vazut nimic mai ubercul ca asta de pe vremea lui Picard. Exceptie face Farscape, unde John Crichton era un bestial.

Revenind, BSG a ajuns la sezonul 3. Fiecare episod il cam lasa pe Gogu Kaizer cu gura cascata. Se tot intampla chestii, se lasa neterminate, reapar in alt episod, realizezi ca se leaga cu nush'ce de acum 4 episoade, crezi cu tarie ca poti sa ghicesti ce se intampla in continuare, ramai prost cand vezi ca n-ai dreptate si te iei cu mainile de parul de pe pept cand se termina episodul brusc.

Fiecare personaj e bestial in felul lui. Fiecare personaj are calitati si defecte. Fiecare personaj isi are locul acolo. Scenaristii sunt niste dementi. Vorba Tugurlanului: "Se intalnesc luni dimineata la cafea si discuta: ce facem saptamana asta? Pai hai sa il aruncam pe ala prin air-lock, hai sa vina Caprica la târtanii aia, hai sa nush'ce, nu'sh ce. Cum sa faci un scenariu in 4:36 min."

Da, sa vina episodul urmator mai repede...

5 comments:

  1. Pa presedinta coloniilor imi vine sa o bat de fiecare data cand apare. Nu stiu de ce, dar ma enerveaza in draci femeia aia. Si numa decizii tampite ia cateodata.

    ReplyDelete
  2. Ah da.. uita-te la Dexter. Are doar un sezon da prea adevarat serialu

    ReplyDelete
  3. M'ai innebunit gogule cu filmu' asta. M'am culcat la 3 azinoapte si era sa nu mai ajung azi la munca. E foarte tare intr'adevar.

    ReplyDelete
  4. Ce mistoo ca macar astia nu pierd timpul cu episoade de umplutura ca Lost care incep sa fie dampulea si degeaba. Dampulea erau de la sezonul 2 deja.
    Si am aflat si cine sunt 4 din ultimii 5 ceyloni. Nu, Kara nu e. Ar fi prea evident.

    ReplyDelete
  5. pentru iubitori: battlestar galactica vine de duminica. pe tvr 1!
    http://www.tvr.ro/emisiune.php?ed=39037

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.