Thursday, February 01, 2007

Trattoria diVenezia

O mica pizzerie pe Brancusi, langa IOR. Gogu Kaizer's favorite. Treaba sta cam asa: preturi decente, personal cu bun simt, meniu cuprinzator si mancare excelenta.

Exemplu: aseara, Gogu Kaizer s-a gandit s-o scoata pe Scorpia la un Cico. Ajunsi la Trattoria cu foamea-n glanda, Gogu Kaizer a comandat o portie de Spaghetti Bolognese. 12 lei. Obisnuit cu Pizza Hut [niste lesinati, obsedati cu "ketchup, parmezan, doriti? o bautura, o prajitura? chiar nu vreti ketchup?" ], Gogu Kaizer n-a putut sa prevada dezastrul ce urma sa il loveasca.

Cand ospatarul a adus comanda, Gogu Kaizer a ramas pervers. "Cam mult, zic. Ce, nu poate foamea lui Gogu Kaizer sa biruie eroic o portie de spaghete?". Ei bine, nu. Trebuia sa puna un biletel pe farfurie: "Nemancatule, ai vrut spaghete de 12 lei? Na d-aici, crapa-n tine sa-ti ramana si pe esofag. Si daca poti sa mananci toata portia, iti dam banii inapoi." Pe cat de bune, pe atat de multe. Cand a venit nenea ala sa ia farfuriile, Gogu Kaizer l-a intrebat daca au fost cazuri in care chiar s-a mancat toata portia. Cica "Doua cazuri. Restul luau la pachet ce ramanea."

In fine. Daca vreti pizza, spaghete, lasagna si ce naibilui mai au ei pe acolo, Trattoria diVenezia e recomandarea lui Gogu Kaizer.

No comments:

Post a Comment

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.