Thursday, December 21, 2006

Venit, beut, plecat

Miercuri seara, Kristal Club. Uber mega petrecerea de Craciun. Lume multa. Dampulea. Dar dampulea. Berea [doar Heineken la 0,33 = 9 RON] s-a terminat pe la 22:45. Restul bauturilor [cocktailurile] = 22 RON, apa chioara. Pai sa nu se imbete sclavetele. Muzica - dampulea. Trance-ul e degeaba la astfel de reuniuni. Clubul - mic, inghesuit, urat. Unul din barmani era gay. Cand Gogu Kaizer i-a cerut un Blue Eyes, i-a raspuns cu o voce mladioasa, ondulandu-si coastele si gesticuland [doar cu mana dreapta] ca nu mai are cu ce sa-i faca beutura. Scorpia a fost dezamagita la faza asta [ca era ala gay, nu ca nu a primit cocktailul].

Gogu Kaizer nu poate sa afirme ca nu au fost momente in care s-a dipstrat. Pai s-a destrabalat putin. Ba chiar s-a certat putin cu Scorpia. Si asta da dipstractie. In momentele urmatoare, Gogu Kaizer se va retrage si va presta despre reincarnare.

9 comments:

 1. dominus va posta pe al lui blogea poze cu gogul kaizer incercand o imitatie de dans :D

  ReplyDelete
 2. Iti dai seama dominusule ca o sa-ti faca vizitatorii flood :P

  ReplyDelete
 3. asta era si ideea :)

  insa dominus s-a gandit ca e mai bine sa nu puna chestii inestetice pe blogea..

  ReplyDelete
 4. Reincarnare placuta Gogule :)


  Pai bine, mah, dominus, acuma zici? Dupa ce m-am dus repede sa vaz pozele cu gogul? Rusinica :P

  ReplyDelete
 5. 0,33 la 9 lei ... trebuie sa nu uit sa evit Kristal-ul

  ReplyDelete
 6. cum de scorpia (frumoasa, geniala si rautacioasa) nu a reusit sa ii schimbe preferintele barmanului in materie de sex? (nu se poate domle, nu ai fost tu atent, sigur s-au "combinat" ei fara ca gogu sa afle)

  ReplyDelete
 7. gogule de cand vreau sa te intreb. ce-a facut scorpia pe la brasov ? :) singurica fara tine la ... team building ? :)

  ReplyDelete
 8. Dumenica, ce-l mai intereseaza a fost singur si a facut "hrr ptiu".

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.