Wednesday, December 06, 2006

Reportaj de pe lumea ailaltă

- Gogu Kaizer se afla in acest moment pe lumea ailaltă, cu un reportaj in direct. Gogu?
- Da, Gogule Kaizer, este foarte adevarat ce spui. Gogule Kaizer?
- Spune-ne, Gogu, cum e pe lumea ailaltă?
- Da, Gogule Kaizer, dupa cum iti spuneam si mai devreme [dar tu esti un surd habarnist care are probleme cu memoria si, na, ai uitat], este de-a dreptul uimitor ce se intampla aici. Gogu?
- Gogu, povesteste-ne de la inceput cum s-a intamplat sa ajungi acolo?
- Da, Gogule Kaizer, este o adevarata poveste, asa ca stai si citeste...

Povestea despre cum s-a intamplat ca Gogu Kaizer sa ajunga pe lumea ailaltă


Gogu Kaizer statea linistit la birou si presta despre munca. La un moment dat, T
0 , o lumina alba l-a orbit pe Gogu Kaizer. Cand a disparut acea lumina, Gogu Kaizer a observat cu stupoare [el avand un spirit de observatie senzational de iesit din comun] ca toti oamenii din firma disparusera ca prin magie [un om normal ar fi observat asta mult mai greu, dar vorbim despre UberKaizer aici]!
Pastrandu-si calmul, Gogu Kaizer s-a gandit, ca orice alt om in situatia lui, ca s-a intamplat ceva cu restul lumii. Asa ca s-a mai gandit putin si a ajuns la concluzia ca s-a intamplat ceva cu el. De fapt, Gogu Kaizer disparuse. Inca nu stia unde e si ce se intampla de fapt, dar in momentul in care si-a pus intrebarea asta a primit un mail care zicea "Bine ati venit pe Lumea Ailaltă! Va rugam sa precizati scopul si durata vizitei." Gogu Kaizer a dat cu reply-ul dupa ei si le-a zis "Imbratisati p*la cu Lumea Ailaltă a vostra!".
Gogu Kaizer a inceput sa exploreze putin cum sta treaba pe lumea ailaltă. Dupa o zi de plimbat pe-afara, Gogu Kaizer a concluzionat: lumea ailaltă e dampulea. Nu mai era nimeni p-acolo. A gasit la un moment dat, T1, un afis pe care scria "Bag p*la in ea de lume ailaltă, eu imi dau demisia".

Sfarsit

-Fantastic, Gogu! Dar cum ai de gand sa pleci de acolo?
-Da, Gogule Kaizer, buna intrebare. Gogu Kaizer se gandea la o reîncarnare, ceva, poate iese o treaba, dar nu prea are cu cine sa faca aceasta combinatie, pentru ca nu mai e nici dreaq p-aici. Gogu?
-Ma bucur ca nu sunt in locul tau, Gogu, pentru ca ai cam belit-o. Continuam stirile. Mutu a traversat strada si a zis "Moamă, câta strada am traversat"...

8 comments:

 1. de cand are lumea ailaltă televiziune prin satelit?

  ReplyDelete
 2. da valuri de sange n'au fost?=))))

  ReplyDelete
 3. (:| sa nu uiti sa stingi lumina....

  ReplyDelete
 4. baahhhh!
  cat ie minutu de convorbire cu lumea ailalta?

  ReplyDelete
 5. buuuun.tu gogule esti primul care a realizat o transmisiune in direct de pe lumea aialalta.si de ce zici tu ca nu mai era niminea p-acolo?macar cu maica tereza sau cu freddy mercury puteai sa schimbi o vb.off, tot eu sa te invat!

  ReplyDelete
 6. si acolo eregim de roaming?ca daca e asa sa vezi factura babana la sfarsitu' lunii!

  ReplyDelete
 7. Ahaha. Asta nu stie bancu. E tarif normal cand suni din iad in romania. Convorbire locala
  :D

  ReplyDelete
 8. adicatelea, bye bye gheiloft?!

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.