Monday, September 25, 2006

Concluzie

Decat prieteni imaginari, mai bine dubla personalitate.

6 comments:

 1. ba dimpotriva, vin si zic: decat dubla personalitate, mai bine ia matale o bere-doua-trei..., si nu te mai gandi la nemurirea sufletului...

  sau macar tine-mi si mie companie, ca nu prea luneca berea ista pe gat

  ReplyDelete
 2. Personalitatea dublă este rezultatul minţii tale bolnave deci este un prieten imaginar. Deci prin urmare ce ai spus tu este defapt în felul următor: Decât prieteni imaginari, mai bine prieteni imaginari. Gogu Kaizer este Gogu Kaizer, imaginaţia ta, nu o dublă personalitate şi Gogu Kaizer nu o să fie niciodată un prieten adevărat pentru că Gogu Kaizer este doar imaginaţia ta de aceea Gogu Kaizer nu poate fi de incredere şi să nu încerci să-l păcăleşti pe Gogu .... wait. what? whatever...

  PS: cum rămâne cu râgâiala? trebuie să fie o cale... :(

  ReplyDelete
 3. sau mai bine prieteni virtuali
  http://www.halfbakery.com/idea/Virtual_20Computer_20Buddy

  ReplyDelete
 4. Gogu Kaizer nu poate fi prieten cu Gogu Kaizer, pentru Gogu Kaizer este Gogu Kaizer. Daca apare aceasta intrebare rezulta o contradictie, rezultand de fapt ca GK nu exista. Presupusa duala personalitate a lui GK este de fapt tripla personalitate: persoana reala, persoana care ia deciziile (GK) si bineinteles GK tulburat (dupa 1-2-3... beri).

  Problema reala este ca GK trebuie sa faca fata tuturor celorlalte personalitati ale sale si cel mai rau... sa faca distinctie intre ele.

  GK nu este si nu poate fi imaginar pentru ca el este componenta a personalitatii lui GK.

  ReplyDelete
 5. Ooooooooooook! La raspunsurile astea nu se putea gandi nici Gogu Kaizer. Deci Gogu Kaizer e mic copil pe langa voi. Haideti, celelalte personalitati ale voastre vor sa iasa la suprafata. In ideea ca sa aiba si cealalta personalitate a lui Gogu Kaizer cu cine sa se joace.

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.