Wednesday, August 02, 2006

Gogu Kaizer despre cretini

Gogu Kaizer lucreaza la o firma respectabila cica. Cu muuuuuulti angajati. Drept urmare, Gogu Kaizer interactioneaza cu diferite persoane. Lucru inevitabil, de altfel. In urma acestor interactiuni, Gogu Kaizer a facut cateva catalogari despre unele persoane din firma, care ocupa pozitii diferite si superioare fata de cea a lui Gogu Kaizer.

Sunt unii care se cred smecheri si trebuie sa iasa ei intotdeauna deasupra celorlalti. Pentru asta, adopta o atitudine superioara, folosesc cuvinte inventate de ei, nu privesc interlocutorul in ochi (pentru ca gestul este luat ca o onoare pentru sarmanul om de rand, deci nu) si il lasa sa astepte uneori (in orice moment al discutiei) sa astepte, ca deh, are treaba. Gesturile astea starnesc mania lui Gogu Kaizer, care in astfel de momente, isi imagineaza tot felul de torturi medievale care au ca personaj central respectivul smecher.

Sunt unii care se cred destepti si dau replica la orice. Spre exemplu, la un mail pe grupul de Diverse ce se vrea o simpla gluma, cretinul respectiv doreste neaparat sa dea un reply si sa specifice cat de mult l-a amuzat pe el gluma si ca, dar vai, este deranjat de mailul respectiv. El are multa treaba si e stresant pentru el sa tot fie "spamat" cu astfel de gesturi. Gogu Kaizer i-ar transmite: "Dezaboneaza-te de la grup sau sterge mailul, cretin ordinar!"

Sunt unii care sufera de ei insisi. Nu e nevoie ca Gogu Kaizer sa detalieze, pentru ca astfel de martalogi se intalnesc peste tot si simptomele pe care le etaleaza sunt evidente si mult prea cunoscute.

Concluzie: Gogu Kaizer doreste sa invite persoanele in cauza la un prietenos joc de societate...

No comments:

Post a Comment

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.