Friday, August 04, 2006

Caracterizari vol. 2

Lui Gogu Kaizer i s-a atras atentia ca a facut greseala sa omita mentionarea unor persoane in blogul lui. Pe langa faptul ca lui Gogu Kaizer i se falfaia despre acest fapt, i s-a parut un lucru deloc complicat sa revina cu volumul 2 al caracterizarilor. Asa ca:

1. Dalian - Cel mai vulgar om care a existat / exista / va exista pe fata acestei planete. Voloseste termenul vulgar al substantivului "penis" de 693 de ori pe secunda. Fiecare propozitie spusa de el contine acest cuvant o data la cel putin 3 alte cuvinte, in forme diferite. Cu toate astea, e cel mai sfant om in materie de vulgaritati cand se alfa in prezenta prietenei lui. Nu numai ca nu vorbeste murdar, dar omu' isi cere scuze pentru orice chestie minora care aduce vreun prejudiciu moral interlocutorului, e generos, nu e misogin, nu isi exprima dorintele animalice cand se apropie o veverita etc... Bă, mă laşi??? De unde pana unde? Sfantu' bip... bip... De mentionat ca are talent oratoric. Si pentru ca nu joaca DoTA, Gogu Kaizer doreste sa aminteasca despre colectia lui Dalian de mouse-uri distruse. Da, joaca CS si cand ajunge la un nivel extraordinar de nervozitate, musca din mouse. Cu urechea.

2. Ioana - Membra a echipei care il inteapa tot timpul pe Gogu Kaizer cu glumite inocente si incredibil de seci, care nu-l fac pe Gogu Kaizer decat sa isi schimbe directia in care priveste. E prietena lui Serj si e fata. Deci are ciclu si, deci, isi primeste pe deplin pedeapsa. De mai multe ori pe an. Foarte multi ani de acum inainte.

3. Sebiuţ - Studentul i se mai spune pe aici. E tanar si nelinistit. Face glume atat de seci incat insusi nivelul scazut de umor la care ajung acestea este amuzant. Deci, intr-un fel sau altul, Gogu Kaizer rade la glumele lui Sebiuţ. Se plange ca n-are bani, dar are mp3 player si camera foto digitala Sony de fo 1000 RON. In schimb, sta in Vitan. Lui Gogu Kaizer i-a parut bine de cunostinta :(

4. Serj - Neverending. Mai poate Gogu Kaizer adauga ceva la faza asta?

1 comment:

  1. Studentu' (cum i se mai spune din pura invide p-aici) zice: camera e Canon si nu valoreaza 1000RON (cam 998RON)si mp3-ul nu prinde bine si radio (desi reda DVD-uri destul de bine)!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.