Friday, July 28, 2006

Veverite

Gogu Kaizer a venit la servici de dimineata cu Ţugurlan cu masina. In drumul spre munca, Gogu Kaizer a ajuns la o concluzie. Inca de la primele ore ale diminetii, veveritele isi etaleaza "motoarele", indiferent cat de nemachiate sunt, cate cearcane au, cat de necalcata este bluza pe care o poarta etc.

Exemplu : semafor, culoarea rosu. Stationare. Pe trecerea de pietoni merge foarte galanta o veverita imbracata mai mult decat sumar: pantaloni albi "2-sferturi" , foarte strimti, (tampenii d-alea de pantaloni pana la genunchi) prin care se vedea de la mama domnului Dracul lenjeria neagra pe care o purta. In sus, un petic la fel de alb care ii acoperea doar bustul. Fireste, fara sutien, ca deh, avem umerii goi. In conditii normale, o tinuta ca asta i se pare lui Gogu Kaizer sexy. Nu si de data asta, prietene. Pe langa cearcanele pe care Gogu Kaizer le-a observat instantaneu la aparitia respectivei, mai avea si tupeul de a avea un cap mare, la care se aduga o podoaba capilara a dracului de ravasita. "Dampulea", zise Gogu Kaizer.

Indignare: de ce veveritele poarta decolteuri generoase si alte tinute care le confera calitatea de a fi "sexy" si fac spume la gura & alte orificii chiar si cand le arunci doar o privire. Aproape toata lumea are posibilitatea de a se uita la restul lumii. Cat de urat trebuie sa fie un om astfel incat sa insulte o "Coca Cola Model" doar uitandu-se la ea? Propun sodomizarea veveritelor care se simt jignite in acest fel.

No comments:

Post a Comment

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.