Thursday, July 27, 2006

Gogu Kaizer si baba din metrou

Gogu Kaizer se duce la servici cu metroul. In fiecare dimineata. De asemenea, se intoarce seara de la servici tot cu metroul. Fiind vara, Gogu Kaizer este nemultumit de conditiile oferite de Metrorex. Lume multa, caldura mare, mirosuri ciudate de starvuri, cadavre, oameni morti, vagoane putine, trenuri la cate 34 de minute etc.

Azi dimineata, Gogu Kaizer a fost neplacut impresionat de o baba inca admiratoare al sistemului ceusist. Gogu Kaizer statea la o usa a metroului, neacoperind intreaga iesire, gata sa coboare la statia-destinatie, cand, acea baba i-a zis lui Gogu sa o lase pe ea sa coboare prima, ca s-a pozitionat la usa care ii confera cel mai rapid acces la scara rulanta. Cica se grabea. Gogu Kaizer i-a raspuns ca poate sta in dreptul jumatatii stangi a usii. Baba s-a incapatanat sa-i explice lui Gogu Kaizer aceleasi lucruri din nou. In tot acest timp, metroul intra in statie. Gogu Kaizer a refuzat sa ii dea acces la taramul stapanit de el, reafirmandu-si integralitatea. Dar in momentul in care s-au deschis usile, baba l-a impins pe Gogu Kaizer si s-a grabit sa iasa. Spre nenorocul ei, usa in dreptul careia statea s-a deschis foarte lent. Aprig fiind, Gogu Kaizer a profitat de acest moment pentru a se pozitiona in fata ei, blocandu-i drumul spre scara rulanta. Ceilalti calatori s-au indreptat catre scari. Imbulzeala a inceput. Baba a pierdut primul loc in cursa spre iesirea de la metrou. Si-a pierdut si cumpatul. In timp ce ii arunca vorbe dojenitore lui Gogu Kaizer, el se indrepta calm catre cealalta linie de metrou de unde avea sa-si continue calatoria magica spre servici.

4 comments:

  1. Gogu Kaizer should be greatful he doesn't go to work in 323 Codename: Death Ride...

    ReplyDelete
  2. servici nu e corect gramatical.sunt sigura ca te refereai la serviciu.

    ReplyDelete
  3. sunt retard. acum esti fericita?

    ReplyDelete
  4. lasa servici sau serviciu :-j urasc toate babele idioate care au gura mai mare decat aia de canal si mai imputita si au si tupeul sa o deschida cum se iveste vreo ocazie.. si ca sa-l citez pe gogu kaizer *dampulea* ;)) :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.