Friday, December 19, 2008

Şi a fost despre party

"Va reveni mâine cu amănunte", în limbaj kaizerian, înseamnă că timpul se măsoară altfel pe blogul ăsta, de unde rezultă că Gogu Kaizer e un leneş fără scrupule.

În altă ordine de idei, a fost gigea la party per total. Ca anul trecut, nişte frânturi vagi din ce se întâmpla pe acolo:
 • Club micuţ, lume destulă, locul de aruncat gecile/pufoaicele/izmenele/nădragii = pseudo-masa la care se instalase Gogu Kaizer cu un Dominus.
 • Pentru prima dată în viaţa lor, Aurel Manea şi Istvan Kovacs au fost la acelaşi party la care a fost şi Gogu Kaizer, care Gogu Kaizer se aştepta să-i vadă pe cei doi într-o altă ipostază decât cea de la serviciu, respectiv era curios cum arată cei doi când sunt beţi mangă/criţă/rangă/plop. Nu, nene, sunt la fel de aerieni după 800 de beri cum sunt după 0 beri. Uneori chiar mai coerenţi.
 • După câteva beri şi nişte Salitos, atmosfera a devenit mai culăreanul.
 • Ca şi MPopa, Terminatul danseaza divin. Atât de divin încât lui Gogu Kaizer îi crăpau pupilele de durere când îl avea în vizor.
 • Vlăduţ băga la toată lumea placa aia cu "Băi, nu vrei să te combini cu noi la o sticlă de whiskey? Nu-ţi place whiskey-ul? Atunci nu vrei să ne dai nouă banii care ne mai lipsesc să luăm o sticlă de whiskey? Dar de ce? A."
 • Izmene albe, ie mulată neagră, ochelari de soare constant peste ochi - era şi-unu' d-ăsta pe acolo, că nu se putea fără.
 • Fetele de la Market Survey nu s-au dezbrăcat nici de data asta. Din nou, n-a fost mare pierdere, pentru că toate fetele de la Market Survey care au mai rămas prin firmă sunt băieţi.
 • Anul ăsta nu s-a văzut picior de Viorel sau de Titi Cel Groaznic. În schimb, s-a ciocnit o bere cu Dixi, BLucaci, dl. Neamţul, Xenia, Killborn şi VRicean.
 • La câte linkuri au fost în postul ăsta, se poate spune că party-ul a fost un fel de întâlnire de bloggeri.
 • Erau mai puţini gamelofticieni decât ne-gamelofticieni, iar spre dezamăgirea lui Edy, mai toate tipele aveau prieteni.
Hai că gata.

  5 comments:

  1. Si eu care ma gandeam ca iar candidezi pentru premiul Menstruatia lunii, pentru a 2a luna consecutiv... Mai aveai putin si'l castigai :P

   ReplyDelete
  2. kroko_primu subaltern_:))Tuesday, 23 December, 2008

   Hai noroc frate. Si zici ca a fost iar petrecere la jocuri acolo. Parca de la petrecerea de acu doi ani nu ne-am mai vaz... poate merem si noi la o berica la anu...

   ReplyDelete
  3. omg, kroko is alive! bai nene, tu nu ai mess?

   ReplyDelete
  4. @amm: you can't handle teh truth! :P

   ReplyDelete

  Bagă mare:

  Note: Only a member of this blog may post a comment.