Monday, February 04, 2008

Epic victory

Zomfg, după trânte obosite, evitat mass-uri stupide şi rumegat coji de banane, Gogu Kaizer a reuşit să facă template-ul lui Ştefan cel Mare să arate cât de cât ok. Înspre concluzie, blogul parcă e mai "citibil".

În altă ordine de idei, Gogu Kaizer a pierdut zilele astea nasturele de la pantaloni. Ăla dintre curea şi burtă. Îl declară nul. Partea flauşată e că nici măcar nu se observă, deşi paranoia din creierii lui l-au făcut să fie suspicios azi în metrou, când o babă cu propriul ei meridian şi 800 de paporniţe crescute din ea, privea destul de insistent la gleznele lui Gogu Kaizer şi râgâia constant de fiecare dată când se auzea semnalul de închidere a uşilor. Ori asta, ori semnalul avea un defect, că se auzea acel râgâit şi după ce a coborât baba din metrou. Ori asta, ori râgâia altcineva. Ori asta, zic.

13 comments:

 1. gege, bravos, foarte tare frate si alte d`astea, chiar arata mai bine acum, dar nu`i la fel de blec ca inainte, unde mai poti sa mori in bezna acum? :D

  ReplyDelete
 2. optional, la cerere, se pot adauga locuri de murit in bezna. si ia zi, ai fost la lansare la suie? ^_^

  ReplyDelete
 3. mie-mi pare ca bannerele alea si-ar avea loc in alt sidebar... nu te incumeti sa le pui in stanga?

  ReplyDelete
 4. lol, m-as incumeta, daca as fi gg intr-ale css-ului, html-ului si alte vrajeli d-astea. pana ma lamuresc, vor sta in dreapta.

  ReplyDelete
 5. no, cauta pe net un template cu 3 sidebaruri (ca se numara si titlul) si il faci.. cand n-ai ce face. io cand nu dorm mesteresc la blog, lol.

  ReplyDelete
 6. well, prefer sa il editez pe asta in continuare :)

  ReplyDelete
 7. Grija mare cu metroul. Cicou' mic si joc de glezne.

  ReplyDelete
 8. da, scuze, asta voiam sa zic, sa te inspiri din altele. is really copy paste :)
  succes.

  ReplyDelete
 9. Gege. N-ar strica fontu' din post mai mare, ca mi-e lene sa dau Ctrl+scroll. ;)

  ReplyDelete
 10. mie nu`mi place :( era foarte citibil inainte si mi se intiparise in creier ca asa arata blogea cu GK :( prea mult alb banal acum

  ReplyDelete
 11. @melk: imediat ce descopar cum sa fac asta
  @semneaza anonim: un template mai kaizerian n-am gasit
  @LoC: unde?

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.