Wednesday, June 27, 2007

Declinul unei generatii

Era o vreme in care nu interesa pe nimeni ca Mutu se drogheaza sau ca Moga e gay. Nu intrerupea nimeni programul obisnuit cu o editie speciala la care sa bage stiri d-astea. Drept urmare, nu stia nimeni. Si mai drept urmare, nu afecta pe nimeni cu nimic treaba asta. Si cel mai si mai drept urmare, na ca se poate sa si mai drept urmare decat drept urmare.

Acum romanul discuta in statia de tramvai ce-a facut Bahmuteanca si Prigoana aseara in emisiune. "Ce, si a zis ca ii e cald? Si Prigonul ce-a zis?". Deja Iri si Moni s-au vestejit. De cand a nascut modelul adolescentelor cu inimioare sclipitoare la profilul de haifaiv, s-a cam plictisit romanul. Adica, na, cine vrea sa vada cum il sterge scălămbăiata aia p-ala micu' [care n-are nicio vina] de orice produce el acolo [pentru care iar nu are nicio vina, ba chiar Gogu Kaizer il respecta ca a pus-o pe Bonica la munca ce-o caracterizeaza].

Si traiasca Libertatea. Cum zicea si Baicone, oamenii aia probabil nu tiparesc ziarul in ziua respectiva daca nu au pe prima pagina o ţâţă, o bucă, o ceva. Plus titlurile articolelor de mare efect: "Si-a bagat 3 beţe in fund", "A intrat cu barca in pom" sau "Nu pot sa te fut de ras" [lolz, Gogu Kaizer a scris "fut", lolz]. Astia vor, probabil, sa obtina un efect, ceva, ca la faza cu Iisus. Aia, băi, cand vine Iisus si zice "Ridica-te, Lazare, si danseaza coco-jambo!" si toata lumea era ceva de genul "zomgwtfimbapawnedtripplekill, astea".Gogu Kaizer, din respect pentru efortul depus de cineva sa gaseasca un astfel de titlu, cand mai citeste prin metrou cate un articol in ziarul lu' nenea ala care sta jos, se minuneaza el de felul lui fo doo secunde si trece mai departe. Pentru ca gasitorul de titluri o astfel de reactie vrea de la roman. De ce sa nu-i faci pe plac?

La categoria "Ia-ma, doamne, stinge-mi neamul" intra Casa Poporului pe deasupra careia, noaptea, zboara pescarusi sau ce dracu sunt alea. Pai treci tu pe la 12 noaptea [cu masina, aranghiu] [unde "aranghiu" asta e o interjectie, ceva, Gogu Kaizer habar n-are] si uita-te. Gogu Kaizer, cand a trecut el cand a trecut, n-a avut cu ce sa faca poza sa iti arate, ca tu esti d-ala care daca nu vede poza, nu crede. A se nota asemanarea izbitoare cu Castelul lui Dracula [din filme, din desene, din ce vrei tu], pe deasupra caruia, noaptea, zboara ciori. Sau lilieci. Dracula stie ce sunt alea.

Acuma, intrebarea capcana: Ce legatura are titlul cu ce-a scris Gogu Kaizer aici?

P.S.: Pentru ca are despre munca, mofo! Asta nu ti-a trecut prin creieri, ddf.

4 comments:

  1. pot sa ma bag io in seama primu.. nenea?

    pai, ca s-a prostit poporu cu televizoru .. si cu altele; ca prin 90`.
    da` acuma nu numai ca politic, de tot

    ReplyDelete
  2. Esti un cool. Stiu, n-am voie sa spun asta neargumentat, am citit intr-un articol mai vechi de-al tau. Esti un cool pentru ca... nu imi vine in minte argumentatia. Dar de ramas ramii cool.

    ReplyDelete
  3. GG GK am crezut ca am gresit saitul. La naibah poate incepi sa scri numai chestii filfizofice end shitt...

    ReplyDelete
  4. Vorba lu; mamaie:
    "Muica, ce frumos ai scris tu azi ! Imi dau lacrimile !"
    :))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.