Monday, May 28, 2007

Pescuială

Ieri, pentru ca a fost o zi gigea, Gogu Kaizer a fost trezit la o ora la care e inuman sa trezesti un om si a fost luat la pescuit. Care Gogu Kaizer e un pescar inrait. Atat de inrait incat prefera mai degraba sa ascuta scobitori decat sa infiga o rama intr-un carlig si sa stea cu un bat in mana doo ore langa o apa care pute.

Dar ieri a fost funnea. In cele 5 ore in care au stat pe balta, Gogu Kaizer a prins 7 [şapte] pesti, in timp ce Scorpia a prins cam fo 1600. Era la 20 de cm [records] de Gogu Kaizer si folosea urmatoarea tactica nemaintalnita si nemaivazuta de Gogu Kaizer: infipt rama in carlig, aruncat undita in apa, asteptat 20 de secunde, scos pestele din apa. Dubluvetefe? Gogu Kaizer privea timid si visator cum Scorpia prindea pe banda rulanta, iar el, la 20 de cm [nu records] de ea, nu presta aproape deloc.

De fapt, toti ceilalti prindeau pesti de parca era cineva sub apa si ii aruncau catre ei. Cand Gogu Kaizer prindea cate un peste, urale si chiote de bucurie luau locul ecoului facut de linistea apasatoare. Gogu Kaizer chiar a facut schimb de locuri, de undite, de haine, de carti de vizita, de orice cu Scorpia, sperand ca asa va prinde si mai multi pesti. Dar nu, tartanii tot la Scorpia se infigeau. Parca nu mai vazusera ţâţe in viata lor.

Intristat si dezamagit de cruda-i soarta, Gogu Kaizer si-a luat titulatura de spectator in primire si orăcăia bolborosind de fiecare data cand Scorpia prindea cate un peste. Dar pentru ca se intampla prea des, au avut loc urmatoarele consecinte: a ragusit putin si a renuntat dupa doo minute.

Si au trait fericiti pana cand au ajuns acasa rupti de somn si a inceput ploaia, unde Gogu Kaizer a dormit cu spume si cu un ranjet tamp pe mecla.

10 comments:

  1. te-ai scos! ai scapat de misia grea de a aduce hrana in casa. ai si dovada ca e mai eficienta Scorpia!

    ReplyDelete
  2. Gogu Kaizer sucks ! Gogu Kaizer nu e un "barbat adevarat" ! E un intretinut ! Sau poate e un sclav sexual ! Eee acu daca doar atata stie sa faca asta e ! Si totusi, SA TE BATA SCORPIA LA PESCUIT ! Mare rusine !
    :)))))
    P.S. Daca te-ai si infruptat din "prada" Scorpiei esti gata ! OWNED scrie pe tine !
    Andrei... ;)

    ReplyDelete
  3. trebuia sa folosesti rama mai mare ... sau nici aia nu e asa mare ?! :D

    ReplyDelete
  4. Am murit de ras cand am citit postu' asta...pe bune, gogule ca esti amuzant.

    ReplyDelete
  5. Stai liniştit că nu eşti singurul care nu are noroc la pescuit :)

    ReplyDelete
  6. Gogu Kaizer should use a Panzer

    ReplyDelete
  7. Gogu, am auzit ca toate femeile fac, la un anumit moment din viata lor, un masterat secret pe tema "Cum sa obosesti omul".

    Bibliografia acestui masterat contine volume de genul:

    - Tehnici de obosire

    - Tehnici avansate de obosire

    - Accentuarea oboselii

    - Cum sa cicalesti si sa sicii

    - etc.

    Este adevarat? Ce zice Gogu despre asta?

    ReplyDelete
  8. Gogu face phishing?

    ReplyDelete
  9. Vad ca-i cu happy end, GK a scapat de prestatia despre SEX la Scorpia.

    ReplyDelete
  10. :))))))))))))))))))))) prea tare.. "tartanii"..:))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.