Friday, November 19, 2010

Best cadou EVĂR

Peste câteva zile e ziua Scorpiei. Gogu Kaizer ştia de treaba asta de o grămadă timp. A avut, aşadar, tone de zile să se pregătească şi să-i ia un cadou meseriaş, care să o dea pe spate (faza asta ar fi lucrat excelent în avantajul lui Gogu Kaizer)(Gogu Kaizer a rânjit tâmp când a scris paranteza anterioară). Dar contrar opiniei publice, a investit grămada aia de timp în cel mai diabolic plan al lui EVĂR.

În seara zilei de octombrie (nu contează care, că era seară, iar seara nu ştii ce zi e, pentru că e seară), Gogu Kaizer s-a întrebat: "Deci cadou aş putea să-i iau? M? Ar trebui să fie unul care să nu implice efortul fizic de a merge prin magazine şi nici efortul psihic de a cheltui bani. Ce cadou, ce cadou?". Şi cum făcea el pe retoricul, a avut un moment "a la House". Nu, nu ăla în care pacientul intră în comă, ci ăla în care House se prinde că nu e lupus.

Din seara aia de octombrie şi până acum, Gogu Kaizer a pregătit cadoul. Şi, pentru că nu mai avea răbdare, i l-a dat Scorpiei azi-dimineaţă. Dap, aţi ghicit, Gogu Kaizer s-a bărbierit. S-a dus la ea şi i-a spus: "Iubito, iată cadoul de ziua ta: am dat jos barba aia de o lună sau cât era!". Şi Scorpi a prestat despre nişte kung-fu în ficaţii lui Gogu Kaizer, pentru că ştie că ăsta ştie că nu suportă apelativul ăla şi că îi zice special "iubito" ca s-o enerveze.

Chestie care făcea parte, desigur, din planul lui Gogu Kaizer, astfel încât Scorpi să aprecieze cadoul la adevărata lui valoare. Amirite?

13 comments:

 1. Poze cu Scorpy vrem

  ReplyDelete
 2. Ce răutăcios eşti musiu Kaizeru'...

  ReplyDelete
 3. Deci, am stabilit. "Indside man" e Scorpy. Care e de fapt o woman. Da' nu poţi să spui "inside woman" pântru că nu se înţelege ideea. Şi da! Ficaţii kaizerieni merită din plin lovitura scorpiană. Ştiu ei de ce.

  ReplyDelete
 4. N-ar strica niste poze cu doamna :) Scorpy, sa stim si noi cine-i rupe ficatii Kaizerului.

  ReplyDelete
 5. dar fiti stalkari pe facebook, mai dragilor :D

  ReplyDelete
 6. @charlotte: Well played, Sir, well played.

  ReplyDelete
 7. Haha, iti dai seama ca dupa comentariile astea am dat fuga pe Facebook si am investigat. :P
  Imi place despre Scorpi. :)

  ReplyDelete
 8. Seriously! Gogu Kaizer este Gogu Kaizer. Gogu Kaizer este ninja. Gogu Kaizer nu a fost văzut niciodată. Deci, Gogu Kaizer nu poate avea cont pe Facebook pentru că e ninja. Iar Scorpi este mai mult decât Scorpi. Ce fel de persoană reuşeşte să faulteze ficaţi kaizeriano-ninjeşti? Seriously!

  ReplyDelete
 9. hei, eu mi-am upgradat skillu asa :))

  ReplyDelete
 10. Reacţia unui Kaizer în cazul unui atentat la x-box: http://www.myspace.com/video/bleedthroughthesilence/kaizer/13165294

  ReplyDelete
 11. Gogu Kaizer, te urmaresc. de vo' luna, de cand te gasii pe FHM - si Doane'ajuta! - nu pe coperta. Si ca sa vezi ca te urmaresc, ti-am gasit si sosia:http://prochessro.files.wordpress.com/2008/12/260px-ragozin1.jpg zi-i ca nu-i asa. Doua beri goale ca nu esti tu, in varianta vitage, la sah cu Xboxerii tai.

  ReplyDelete
 12. Vorbeşti adevărul, frate Anonim! Acuma scoate berile alea goale!

  ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.