Wednesday, October 27, 2010

Întrebarea din ultimele luni

Pe care şi-o punea Gogu Kaizer (aproape) în fiecare zi: "Să scriu pe blog sau să mă joc pe Xbox?". Nu prea e greu de ghicit răspunsul, la halul în care bate vântul pe-aici :< (păzea, că am senzaţia că, fără să vreau, am făcut o glumă subtilă legată de Vântu).

În altă ordine de idei, tot departamentul în care lucrează Gogu Kaizer s-a mutat în altă clădire. Restul - Testarea, BI, Marketing şi alte chestii de care nu auzise nimeni niciodată (nici măcar ăia care făceau parte din ele) - au rămas unde erau. În traducere liberă, asta înseamnă că Gogu Kaizer nu mai e stalker, pentru că tipele alea care se angajaseră la Marketing au rămas acolo. Plus cele de la Testare. Şi cele de la Ubi. Şi tipa de la magazinul de motociclete. Tristeţe mare, moral scăzut, astea etc :< Singurul câştig din toată faza asta e că perturbarea fonică masivă cunoscută sub numele de "echipa de lângă noi din care face parte ATica" e pe alt etaj.

Brb, Xbox ^_^

12 comments:

  1. ăsta-i un teaser. Pun pariu că X-boxu' e doar un pretext de a fi lăsat în pace. E în chinurile facerii. Sau el a fost cel care a trebuit să mute tot departamentul, fiind ales unanim de restul angajaţilor ca un fel de practical joke pentru performanţele lui profesionale.

    ReplyDelete
  2. Lasa X-Boxul! Have a walk [-x it's healthir

    ReplyDelete
  3. lasa naibii xbou' si scrie-ne !!!

    ReplyDelete
  4. Dacă nu scrie nimic în următorele 3 zile propun să-l sabotăm. Îi rupem geaca şi îi vindem x-boxu'. Numa' zic.

    ReplyDelete
  5. ...şi banii îi donăm unui blogger sărac din Africa. Că ăia mor de foame şi noi ne jucăm pe x-box. Ei drăcie!

    ReplyDelete
  6. Vrem post nou!!! Lumea e mai trista cand Gogu nu scrie

    ReplyDelete
  7. @Shumu: propun să găsim un inside man să se ocupe de partea cu sabotajul. Luăm x-boxu' şi-l vindem pe piaţa neagră.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.