Wednesday, September 22, 2010

"Un mail pierdut", de Gogu Luca Kaizer [cacofonie aprobată de Academia Română]

Intr-o seară, pentru că era netul căzut şi nu putea să vadă pr0n HD pe internet, Gogu Kaizer a început să caute în ză mail poze trimise de fane. Spre dezamăgirea lui, a constatat că 99,1 % din fane i-au trimis poze cu ele îmbrăcate, doar Mioara din comuna Segarcea Vale, satul Segarcea Deal trimiţând o poză ce poate fi încadrată la categoria soft-pr0n.

Tot căutând prin ză mail, Gogu Kaizer a găsit un mail de acum doi ani trimis unui prieten din copilărie. Ca să fie bagabont până la capăt, Gogu Kaizer vă prezintă mailul fără nimic cenzurat:

Subject: Uber vis avut aseară
Date: Tue, 21 May 2008, 04:59:09
From: Gogu Kaizer
To: Christopher Nolan
CC: Gerard Butler

Dragă Cristophoare,

Fii atent la ce a visat Gogu Kaizer aseară şi bagă la cap, poate faci şi tu un film cu încasări COLOSALE [din care 10% merg la băiatu’, mda?].

Se făcea că era noaptea de Ajun şi Gogu Kaizer era la masă cu Minunata (de fapt era Scorpy, dar din motive necunoscute îi tot spunea Minunata) şi Moga. Anşa, şi Gogu Kaizer era super prieten cu Moga şi Moga îi cerea bani cu împrumut lui Gogu şi Minunata gătise o super cină şi totul era suspect. Suspect, mă auzi? Suspect!!!!!1111unununu La care Gogu Kaizer spune cu voce tare: „Băi, să-l ciupească cineva pe Gogu Kaizer să se trezească din coşmarul ăsta”. Minunata l-a ciupit şi Gogu Kaizer s-a trezit [mmm, rimă, nice :D]

Gogu Kaizer s-a trezit transpirat tot. S-a ridicat din pat şi a mers la bucătărie unde a băgat 2 bucăţi de apă plată de la izvor. După ce a spălat paharul cu care a baut [WTF???? Gogu Kaizer nu face aşa ceva niciodată] s-a dus în sufragerie şi a început să dea cu aspiratorul şi să şteargă praful în timp ce Minunata se uita la Meredith Grey. Când a terminat de şters praful, Gogu Kaizer şi-a dat seama că e ceva în neregulă şi a hotărât să se arunce pe geam. De la etajul noo, unde stătea. Şi zup, pe geam.
Pfoa, ce coşmar în coşmar am avut” îşi zise Gogu Kaizer când se trezi. Gogu Kaizer a început să o caute pe Scorpy prin toată casa pentru a-i spune ce a visat. Scorpy = 0. Nu o găsea nicăieri. Însă pe masa din bucătărie era o bucată de hârtie pe care scria: 
 
De făcut azi:
plantat idee în capul Gogului că numele meu e Minunata.
plantat idee în capul Gogului că doar el trebuie să facă ordine şi curăţenie.
plantat idee în capul Gogului că Moga rulz.”

Bon, ce zici, merge de un film? Hai că sună bine şi cu neşte efecte speciale uber tari, mmmmrupe filmul ăsta.

P.S: Gogu Kaizer s-a gândit ce s-a gândit şi a ajuns la concluzia că doar Gerard Butler ar putea să joace rolul lui. Dar dacă nu e disponibil, poţi să pui pe cine vrei tu atâta timp cât nu e Leonardo DiCaprio, mda? Kthxbye, zic.

3 comments:

  1. o chestie de genul asta era in desenul animat laboratorul lui dexter.

    ReplyDelete
  2. Io as cumpara filmu asta..desi e o contradictie aici..nimeni nu-l poate juca pe Gogu Kazier pt ca, si citez "Gogu Kaizer este Gogu Kaizer şi nimeni altcineva nu este Gogu Kaizer decât el însuşi." - Gogu Kaizer

    ReplyDelete
  3. si din cei 10% cit ia scorpy?aaa minunata

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.