Saturday, September 04, 2010

Ştiri de ultimă oră

Gogu Kaizer e un ninja. E atât de ninja încât a scris în fiecare zi pe blog, dar voi n-aţi văzut nimic, pentru că el e ninja şi toată lumea ştie că nu poţi să vezi un ninja.

Momentan, Gogu Kaizer lucrează la aruncatul cu steluţe ninja. Sunt nişte chestii metalice în formă de steluţe şi se numesc "steluţe ninja" pentru că numai un ninja le poate folosi. Dacă le putea folosi oricine, erau doar "steluţe". Sau dacă le puteau folosi hoţii, se numeau "steluţe bagaboante". Da, Gogu Kaizer vrea să meargă random pe stradă şi să arunce random cu steluţe. Adică îşi imaginează fix scenariul ăsta:
1. Gogu Kaizer merge pe stradă, eventual în pasul ştrengarului.
2. La un moment dat pune o meclă serioasă şi suspectă şi pow! aruncă o steluţă de-aia (băi, există tipe care folosesc steluţele astea pe post de prenume în buletin).
3. Steluţa (ninja, nu tipa) se înfige în zid, pentru că atât de tare a aruncat-o Gogu Kaizer.
4. Un cetăţean cinstit, dar random, observă steluţa înfiptă (din nou, ninja, nu tipa, pentru că ar arăta mega dubios să vezi o tipă înfiptă într-un zid, care să-ţi zică "Ohai, eu sunt Steluţa")(asta ar însemna să hăituieşti tipe pe care le cheamă Steluţa, să arunci cu ele şi să le înfigi în ziduri, chestie care e ilegală).
5. Cetăţeanul random exclamă "îă" în semn de mirare. Atât. Pentru că el vede doar steluţa, nu şi pe Gogu Kaizer. De ce? Pentru că Gogu Kaizer e un ninja.

Plus că Gogu Kaizer va învăţa să arunce steluţa cu manta ("manta" ca la manta mesei de biliard, nu ca la Dragoş Manta)(chestia asta e în continuare lipsită de umor, deşi a fost inventată acum 11 ani, când Gogu Kaizer era în liceu cu Dragoş). Da, exact cum arunca Xena cu cerculeţul ăla în 10 indivizi, îi făcea knock-out pe toţi şi apoi prindea cerculeţul de parcă i-l arunca cineva din platou, exact aşa o să arunce şi Gogu Kaizer cu steluţe. Momentan se antrenează cu steluţe de hârtie (reciclabilă, *făcutcuochiul*). Dar în loc să înveţe cum să arunce steluţa cu manta, el încearcă să facă o steluţă într-o steluţă într-o steluţă, că a văzut Inception.

Cea mai epică bătălie pe care o va da Gogu Kaizer în calitate de ninja va fi cu un jedi (de-ăla veritabil, din Războiul Stelelor, cu sabie laser şi cu păr pe faţă). O să fie o provocare, pentru că legile jedi zic că "you cannot force choke what you cannot see". Deci Gogu Kaizer o să fie safe. Dar şi jedi-ul (din nou, ?) va putea să oprească steluţele ninja, pentru că el ştie când alea vin spre el. Deci o să fie o lălăială de juma' de zi, pentru că niciunul nu-l va putea lovi pe celălalt, dar epică.

PS: Repede, care e pluralul de la "ninja"? Un ninja, doi ninji? M?
PS2 (cu o voce serioasă): Motivul pentru care Gogu Kaizer n-a mai prestat pe aici e că s-au angajat vreo trei tipe la Marketing sau la ce e acolo la etajul ăla şi e uber greu să fii stalker la trei tipe în acelaşi timp :<

18 comments:

  1. :)))):)))):)))) mulţumesc! nu am mai râs de mult timp în halu' în care am râs acuma! mulţam fain!:)

    ReplyDelete
  2. :)) de ce apare sus Bad Pitzi in loc de Gogu Kaizer :-ss

    ReplyDelete
  3. @bobo: :D

    @Dianna: pentru că sunt un hoţ de headere! da, da! hoţ!

    ReplyDelete
  4. Ps3 : cand o sa ne spui finalul la Harap Alb ?

    ReplyDelete
  5. da, suntem mai multi care mai vor cu Harap

    ReplyDelete
  6. si Scorpy ce mai zice?

    ReplyDelete
  7. @Anonymous & mitzy_mo: pai e work in progress

    @Anonymous: ca nu e cul sa te semnezi cu "Anonymous" :<

    ReplyDelete
  8. un ninja e atat de epic incat n-are nevoie de plural.Daca nu stiai asta insemna ca nu esti un ninja veritabil.sÂc!

    ReplyDelete
  9. ziua ninja
    noaptea ninja
    dimineata ninja iara...

    ReplyDelete
  10. n-am mai ras de mult citind un blog insa acuma am facut-o. Pluralul la ninja cica ar fi ninjalai sau ninjaci( http://www.romlit.ro/ninjalu ), deci gogu kaizer e un ninjalau!

    ReplyDelete
  11. Mu-ha-ha-ha-ha! Atat. Original, stiu.

    ReplyDelete
  12. Ninja se declina ca si Jedi, deci pt plural e simplu...

    ReplyDelete
  13. deci palaria jos frate. bestiala aberatia scrisa mai sus :)) inca mai rad:) ah, aprob ps2-ul, been there, done that, nu mere, tre sa faci un top si sa vezi pe cine lasi pe primul loc."prada principala"
    ganbatte

    ReplyDelete
  14. Eu zic ca Stelele din buletin trebuie sa isi schimbe numele in "Shurikena". Ca sa nu mai fie confuzii.

    ReplyDelete
  15. Foarte amuzant:))), imi place cred ca trec blogul asta la favorite.:D

    ReplyDelete
  16. Scrie, Goguleeee, scrie! :(

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.