Tuesday, May 18, 2010

Tâmpenia pe care a visat-o Gogu Kaizer săptămâna trecută

Gogu Kaizer era pe plaiurile natale, stând relaxat pe bancă la soare şi sorbind un cico. Apare Bătrânul  Tom, care dă drumul la televizor, să vadă ştirile. Nu trece mult şi băieţii bagă reclame. Prima - una la tampoane. Gogu Kaizer zâmbeşte ironic, gândindu-se că şi-au targetat foarte prost reclama, pentru că singurele persoane care se uitau la televizor atunci erau el şi Bătrânul Tom. Moment în care Bătrânul Tom exclamă un "Looool!" şi continuă cu un "Prost şi-au mai targetat ăştia reclama".

Ca orice mascul savant de vârsta lui, Gogu Kaizer a făcut nişte conexiuni dampulea şi a decis că Bătrânul Tom e un fel de Darth Vader şi că îi citeşte gândurile. Ca să-şi testeze teoria, s-a gândit că "Pfff, nu mai am cico. Ar merge o bere de la frigider". Nu trec două secunde, că Bătrânul Tom se ridică şi zice "Băi, dar nu bem şi noi o bere rece?", îndreptându-se cu paşi repezi către frigider (Notă, zic: Bătrânul Tom nu posedă paşi repezi. De când îl ştiu, are o singură viteză de mers. Aşa că ori merge încet, ori cu maşina. Cu alte cuvinte, când se grăbeşte merge cu 130 km/h. E cam greu să ţii pasul cu el.).

Gogu Kaizer, uşor stupefiat, dar în acelaşi timp entuziasmat de descoperirea lui, începe să aplaude. Habar n-am de ce, pentru că mai face chestii d-astea. Sorbind din bere, mândru că bănuiala i-a fost confirmată, începe să calculeze cum ar mai putea folosi chestia aia în avantajul lui. Şi îşi aduce aminte că, atunci când era mic, Bătrânul Tom l-a luat pe Gogu Kaizer la el la serviciu şi l-a plimbat puţin cu tancul (tru story, bro)(o să revenim asupra ei în 4 minute, lol). Şi doar ce s-a gândit că s-ar plimba cu tancul, că Bătrânul Tom s-a ridicat zicând: "Bă, eu mă duc să scot tancul din garaj. Mergi cu mine să tragem nişte ghiulele aiurea?".

Rânjind ca un superstar (cu sclipici pe dinţi, adică)(nu ştiu ce pastă de dinţi folosesc ăia, frate), Gogu Kaizer se urcă în tanc, care tanc, în loc de butoane, manete şi alte acareturi, avea un controller de Xbox. Gogu Kaizer porneşte tancul şi iese din garaj prin garaj. Bătrânul Tom, inexplicabil de relaxat, comentează nepăsător: "Lasă, că-i dăm Restore Item".

Când au ajuns într-un loc aiurea, Gogu Kaizer a început să tragă ghiulele aiurea. La un moment dat aiurea, Bătrânul Tom îl atenţionează pe Gogu Kaizer:
- Haide, băi, ce faci? Dă-i reload!
- Nu găsesc butonul, nu'ş ce dracu' are, răspunde într-un final Gogu Kaizer, încercând toate butoanele.
- Dă-ncoace, intervine Bătrânul Tom, încercând să-i ia controllerul din mâini.
- Nu, stai că trebuie să-l găsesc, ddf! se ambiţionează Gogu Kaizer, puţin frustrat că jocul îi prezintă un challenge căruia nu poate să-i dea de cap.
- Dă-l mai încet, măcar, de ce l-ai dat aşa tare? revine Bătrânul Tom.
- Stai, dom'le, că acuma îl găsesc, răspunde Gogu Kaizer.
- Gogule, dă-mi odată telecomanda, se enervează Scorpy (ha!).
- Ăăaa, ce? scoate Gogu Kaizer capul din pernă puţin bulversat.
- Dă-mi telecomanda, nu mai schimba aiurea posturile alea, îl bruschează Scorpy cu un cot în rinichi în timp ce se urca pe el (şi nu ca să facă sex, cum credea Gogu Kaizer, ci ca să-l imobilizeze şi să-i provoace nişte durere în caz că nu-i dă telecomanda :< ).

Aparent, lu' Scorpy nu-i place CNN dat la volum maxim. Cică o trezeşte sau ceva de genul. Numai figuri, pfff!

14 comments:

  1. numai figuri dom'le. Numai figuri :(

    ReplyDelete
  2. dar vai, Gogu viseaza ...
    Bai sa stii ca ultima data cand m-am vazut cu Scopry mi-a zis ca e ok CNN, ea de fapt nu suporta Taraf la volum maxim. Dar nu vrea sa te confrunte direct, ca sa nu-ti raneasca sentimentele. A zis ca stie cat de mult inseamna pentru tine Taraf. Ar trebui sa aporeciezi bai saracie, s a r a c u l e!!1

    P.S. Ma buCUR ca te-am regasit coae :)
    P.S.2 Chiar si dupa mai mult de 2 ani nu pot sa inteleg cum il cheama pe colegul ala al tau Dalian ... eu cred ca si-a schimbat numele dupa ce l-a vazut in actiune pe pleiărul Dalian in CS, 'ca-ti-as. GG!

    ReplyDelete
  3. dar vai, ALD traieste...
    Pai da, coa', ca eu trebe sa ascult CNN... aaaa, Taraf, pardon, si cand dorm. E cu dujmani, cu astea.

    P.S.: Asta inseamna ca ti-a trecut supararea?
    P.S.2: Eu am aflat ca a vrut sa-si schimbe numele DUPA ce l-a vazut pe Dalian in CS. Burn!

    ReplyDelete
  4. Ce ma enerveste astia care iti povesteasca visele sale!

    "Frate, fata a murit inecata in piscina si noi, cu politia, jandarmeria si trupele SAS, am cautat-o v'o doo ore. Cu scafandrii, de-astea. Da' n-am gasit cadavrul. Apoi am drenat piscina si nu i-am gasit decat palaria cu pene cu care o intrat in apa. Si o cutie goala de Redbullz. A mai era si un balaur, pe acolo!"
    Si io: "Mda... Ii interesant ca doo gaste care face trisom!"

    ReplyDelete
  5. da, e naspa cand esti obligat sa asculti/citesti :<

    ReplyDelete
  6. Moment ...
    Ce suparare sa-mi treaca ma? Daca te referi la faptul ca nu ai venit la cea mai stralucita/fabuloasa/frumoasa/senzationala/sa-mi bag pula nu am mai vazut asa nunta, nu trebuie sa iti faci griji. Sf. Petru te are deja in baza de date si a zis ca o sa-ti dea doar un "Get out of Hell" free card, pe care o sa-l poti folosi doar cand am EU chef :D

    P.S. Cat despre Dalian, am sa-i "dau" un humiliation cand o sa se astepte mai putin (probabil cand isi va unge felia de paine cu unt dimineata).

    ReplyDelete
  7. Da, ma, la aia ma refeream. Dar am pile la Sf. Petru, asa ca sorry :<

    P.S.: Sa se auda despre "Finish him!" si "Fatality!"

    ReplyDelete
  8. eu cred ca ai o obsesie cu pisicile...

    ReplyDelete
  9. @bobo: nu stiu, frate, alea se potrivesc cel mai bine :<

    ReplyDelete
  10. Ah, am venit aici cu gandul sa iti spun ca tu ai ceva cu pisicile, dar Bobo m-a intrecut asa ca nu mai scriu asta. De unde rezulta ca n-ai nimic cu ele

    ReplyDelete
  11. Loal, bai, n-am nimic cu pisicile. Din contra, sunt fan pisici. Nu suna aiurea chestia asta, rait?

    ReplyDelete
  12. de-asta si scrie acolo "tampenie", lol

    ReplyDelete
  13. @Gogu Kaizer: in functie de ce fel de fan pisici esti depinde daca suna aiurea sau nu.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.