Saturday, February 20, 2010

"J", de la jenant

Ca orice flăcău de vârsta lui, Gogu Kaizer are o pereche de pantaloni pe care îi trage pe el când coboară să ia ceva de la magazin. Ştiţi voi, sunt pantalonii ăia care nu sunt nici urâţi, nici cul, nici noi, nici vechi, purtaţi 10 minute o dată la două zile.

Gogu Kaizer a coborât acu' o jumătate de oră să ia ceva de la magazin. Conform axiomei, şi-a tras acei pantaloni pe el. Blocul în care stă Gogu Kaizer, fiind puţin sub nivelul străzii (e construit în groapă, lol), e prevăzut cu nişte scări cu 8 trepte care oferă locuitorilor posibilitatea de a urca pe trotuar. Ca orice flăcău de vârsta lui, Gogu Kaizer urcă acele scări în fugă, pentru că îi place să ajungă pe trotuar obosit (chiar dacă e el obosit de felul lui).

Horoscopul a făcut ca acu' o jumătate de oră Gogu Kaizer să se afle într-o circumstanţă cam nefavorabilă. În timp ce urca scările alea în fugă, nasturele pantalonilor a cedat sub presiunea exercitată de fabuloasele convulsii ale lui Gogu Kaizer pe care el le numeşte "mers" sau "fugă". Fiind angajat într-o activitate de maximă intensitate (se uita la treptele alea nenorocite, că sunt mici şi e greu să le nimereşti, mai ales când vrei să le parcurgi în fugă), Gogu Kaizer n-a avut timp să reacţioneze, drept pentru care a ajuns pe trotuar cu pantaloni cam pe la genunchi.

Toată chestia asta s-a desfăşurat în mai puţin de două secunde. Mai adăugăm trei secunde în care Gogu Kaizer, ajuns sus, se chinuia să-şi tragă pantalonii la locul lor, ondulându-se frenetic de parcă ar fi fost Anda Adam, şi avem în total 5 secunde jenante. Aţi crede că în astea 5 secunde n-a apucat nimeni să vadă tărăşenia. La fel credea şi Gogu Kaizer, dar s-a răzgândit în momentul în care nişte flăcăi care stăteau liniştiţi într-o Dacie Nova la semafor au scos creierii pe geam şi au început să îl complimenteze pe Gogu Kaizer, să-i dea sfaturi despre igiena corporală şi să-i prezinte buletinul meteo: "Mişto craci, baro$$ane!", "Mai hepilează-te, bă" şi "Ho, bă, că n-a venit vara!". Flăcăii au dat din nou dovadă de viteză de reacţie, pentru că au observat instant că s-a făcut verde la semafor şi că ăia doi din faţa lor n-au plecat în fracţiunea de secundă în care s-a stins halogenul roşu al semaforului, aşa că au început să le explice celor doi cum vin copiii pe lume.

Acuma, zic, are cineva un tutorial despre cusutul nasturilor? Binemulţumeschaipa.

16 comments:

  1. Gogu, nu cumva te-ai ingrasat, de căzu bumbul?

    ReplyDelete
  2. data viitoare incearca cu pantaloni fara nasturi :))

    ReplyDelete
  3. lol, semafor cu halogen. Hai c-am mai auzit una

    ReplyDelete
  4. Unde e butonul de like sa apreciem cumsecuvine comentariul Dominusului?

    ReplyDelete
  5. Eram atat de adormit cand am citit asta, dar m-am trezit instant cu o durere de burta formatat in urma unui ras cu pofta spre isteric dupa ce am avut imaginea in minte. Nu mi s-a intamplat asa ceva, dar am urcat o data in fuga cate doua scari cu mentiunea ca am inceput dupa prima, si astfel la final a mai ramas una singura(nu un set de doua pt ca erau pare); am fost atat de confuz la sfarsit incat m-am impiedicat de ea si am cazut ca boul in coate(daca boul are coate).

    ReplyDelete
  6. lolozaur :)) mult prea tare gogu kaizer asta buey. :)) sustin afirmatia lui mmrn :D

    ReplyDelete
  7. Deutschland_uber_allesSaturday, 27 February, 2010

    Lasa zzzzzz-ul maestre. Pune mana si posteaza ceva ca s-a adunat benzina in hangar:-w

    ReplyDelete
  8. http://luciaverona.blogspot.com/2010/02/blog-de-blog-cele-mai-bune-bloguri-din_30.html

    pentru amicul Cabral

    ReplyDelete
  9. De asta, pentru iesiri rapide am pantaloni cu siret. Dar tot mi se mai intampla sa plec din bloc cu gunoiul in mana (desi ar trebui sa-l arunc la ghena) si intru in magazinul de vis-a-vis cu el. Vanzatorul: - Nu ti-am spus ca aici trebuiesc bani? Nu, nu facem nici un troc.

    ReplyDelete
  10. Ahhh, Daciile vechi....sunt ca un kinder cu surprize unde surpriza e de cele mai multe ori un cocalar.

    ReplyDelete
  11. Gogule... sau Kaizere... cum o fi politicos de zis, ai primit acum 10 minute aprecieri unanime din partea colegilor mei de birou, care am luat cu totii pauza citind posturi care merita:) Mai scrie, frate, ca ne ungi pe suflet!

    ReplyDelete
  12. Vezi d'aia ie buni pamtalonii de "treling", ca au siret si ala nu se rupe! :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.