Wednesday, February 17, 2010

Întrebarea zilei

Datele problemei:

Gogu Kaizer, de felul lui, se bărbiereşte cam foarte rar. În primul rând pentru că îi este lene, în al doilea rând pentru că e convins că arată ca ăsta, deşi de fapt arată ca ăsta. Bătrânul Tom, de felul lui, se bărbiereşte de 2-3 ori pe săptămână, pentru că îi place lui să fie "fresh" şi nuştiuce cu "chicks digs it".

Chestia de mai sus dă naştere la un conflict de fiecare dată când Gogu Kaizer se duce pe-acasă. Mai exact, Bătrânul Tom semnează o declaraţie pe propria răspundere prin care promite că îl dezmoşteneşte pe Gogu Kaizer dacă acesta din urmă continuă să "umble brambura neîngrijit păi aşa te-am învăţat eu mă ce mama lu' Proces Verbal e inestetic lolomege". De fiecare dată Gogu Kaizer este pus în faţa unei importante decizii: să cedeze în faţa ameninţărilor Bătrânului Tom sau să folosească în continuare lenea (care lene e pentru Gogu Kaizer ceea ce e forţa pentru un Jedi)(ce, aşa arată lenea în imaginaţia lui Gogu Kaizer)(de obicei, atunci când face referire la ea ca la o persoană). Şi, de fiecare dată, Gogu Kaizer alege răspunsul greşit, mergând pe varianta A. Dar de ce e greşit răspunsul, zici? Păi pentru că au loc faze de genul:
- Trebuie să dau o fugă până la magazin. Vrei să-ţi iau un Gillette? E ieftin, jur. Hai că îţi iau 17.
Sau:
- De ce nu poţi să faci şi tu ca fractu'? E tot timpul bărbierit.
- Păi normal că e tot timpul bărbierit, abia a ajuns la pubertate! Are trei fire, lol!
Sau:
- Dacă reuşeşti să faci pana la maşină, nu-ţi mai zic nimic de bărbierit. Dacă nu, te bărbiereşti acuma, instant.
- Haolo, da' alege şi tu d-alea la care chiar am şanse să câştig!
Sau:
- I haz no son! Bine, e fractu', dar e irelevant discuţiei. 'Ţelegi?
Şi tot aşa până la infinit sau până Gogu Kaizer îşi aduce aminte că trebuie să plece. Bine, Gogu Kaizer a încercat de câteva ori să se scoată, bagând replici de genul "Mpăi m-a obligat Scorpy", "Aşa e la modă acum" sau "Îmi redefinesc stilul", dar s-a lovit de răspunsuri de genul "Zic, nu mă interesează viaţa ta sexuală", "Mnu, la modă sunt blugii ăia descentraţi care te fac să arăţi ca o pâlnie" sau "Aolo, tu aveai un stil? Rofl!".

Toată chestia asta a devenit o problemă în momentul în care Gogu Kaizer a început să fie şantajat de cei din jurul lui. Adică "Băi, dacă nu dai cu aspiratorul îl sun pe Bătrânul Tom şi îi spun că eşti nebărbierit de două săptămâni" (Scorpy, ofcorsea)(aici voiam să pun link către o poză cu Megan Fox, dar cineva n-ar fi gustat gluma :< ) sau "Bo$$, dacă nu-mi laşi PS2u' săptămâna asta îi spun lu' tactu' că nu te-ai mai bărbierit din iunie" (fracsu' lui Gogu Kaizer, desigur). Şi Gogu Kaizer, în loc să elimine oportunităţile de şantaj, se conformează.

Şi problema:

Ca o concluzie la kilogramele de text de mai sus: există vreo soluţie la toată chestia asta, alta decât cea cu "păi ai putea să te bărbiereşti mai des, să ştii..."?

20 comments:

  1. Faci foarte bine ca te barbieresti rar!
    Barba intinereste si iti sta mai bine cu barba.
    Cat despre ceilalti, nu trebuie sa faci ce iti spun ei sau sa te lasi influentat de ei. Fa ce vrei tu...ca doar esti pe barba ta, nu a lor!

    ReplyDelete
  2. lol, tare aia cu "esti pe barba ta" :)

    ReplyDelete
  3. Pai adevarul merge la faze d-astea: "mi-e super lene sorrrrrry" La asta ajuta sa bagi, in plus, si: "si oricum, arat superbine asa, e si la moda, vine iar rockul in mainstream". Si n-ar strica si o interventie de-a Ancai "ii sta bine".

    Daca asta nu merge, baga aia cu sanatatea, la care nu are ce sa zica rlly: "ma irit nasol de tot de la lamele astea din comert".

    ReplyDelete
  4. Aia nu e Megan Fox ,Gogule , ffs! Megan Fox are tatuaj dala cu scris pe burta oflol

    ReplyDelete
  5. Beckham are barba acu, l-am vazut ieri in champions league. In caz ca ai nev de argumente lol.

    ReplyDelete
  6. Mes oeufs, fa-te bass-ist in formatia lu` frac-tu, ca look ai: par lung, nebarbierit, hanorac and shit.

    ReplyDelete
  7. Ai putea să te tunzi şi pe faţă când treci pe la frizer...

    ReplyDelete
  8. asta e... n-ai ce face. toti trebuie s-o facem. ca daca nu, ne calugarim

    ReplyDelete
  9. lasa-ti frate o barba gen ZZ Top, ca atunci nu te mai ^$$#@! nimeni la cap :D

    ReplyDelete
  10. sau ai putea ajunge catre o sinergie apologetica transpirata (wtf?!) tinand cont ca exista un unghi de congruenta alpha (si omega insa aia e bisectoare) intre barba cu aspect de crom-vanadiu de 32 (nu stiu exact de ce e 32 insa am inteles din discutiile inteleptilor ca e "da shit" in materie de crom-vanadiu) si acoperisul nazal care-i face umbra degeaba. Io cred ca e mai bine sa mergi pe mana lu' Batranu Tom. Are totusi drept de semnatura, nu?!

    ReplyDelete
  11. =)))))))) Nu-mi amintesc ultima oara cand am mai ras in halu asta! Ma intreb ce fata(adica moaca, grimasa) face frak-su lu Gogu cand citeste frak-su blogu lu frak-su

    ReplyDelete
  12. Shumule, mănânci ovăz?
    p.s. frak-su lu Gogu face o faţă like ^_^

    ReplyDelete
  13. rofl zic =)) Serios, fa ceva cu talenntul asta. Cat despre barba: amu no (cum am zice noi ardelenii)

    ReplyDelete
  14. epilare cu laser? >.>

    ReplyDelete
  15. :)):)) .Dacăai şti câte glume se fac pe seama mea cănu mă rad. Toţi se oferă să-mi bicuri. Dacă aş fi acceptat, acum îmi deschideam magazin.
    (incă nu am 18, da pânăfac vrau să îmi las o barbă căt a lui Moşu' ăla de vine de crăcun.

    ReplyDelete
  16. bla bla here. În altă ordine de idei, bătrânul D. al meu îmi face la fel când vin acasă neras. Eu pur şi simplu nu-l bag în seamă, dar apoi mă rad, că mergem la biserică.

    ReplyDelete
  17. las ca si eu ma rad o data pe saptamana, si asta numai ca sa evit sa creasca atat de mult incat sa racnesc de durere cand cu adevarat cazul sa o belesc

    ReplyDelete
  18. Situatia 1: ai o "Scorpy" acasa care iti rupe capul daca nu te barbieresti deci TREBUIE
    Situatia 2: nu ai o Scorpy acasa care iti rupe capul daca nu te barbieresti dar simti tu ca te mananca din cand in cand...

    In ambele situatii poate fi folosit acidul sulfuric! Rezultatul este unul garantat!

    ReplyDelete
  19. Imi este prea greu sa iti raspund. Nu reusesc sa inteleg ceea ce scrii. In romana mai pe intelesul meu nu aveti? :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.