Monday, February 08, 2010

Iarna pe uliţă

Ieri, când nebunia cu ninsoarea era în toi, Gogu Kaizer a zis că ar fi uber romantic and shit dacă ar merge cu Scorpy prin parc. Drept urmare, s-a blindat corect împotriva frigului şi a mormăit un "Let's rock" a la Al Bundy.

Ajunşi prin parc, unde iarna era grea şi omătul era marecâtinimamea, marecâtinimamea, Scorpy a intrat în "fight mode" şi a început să tot dea charge pe Gogu Kaizer, cu intenţia de a-l arunca prin zăpadă. Din păcate pentru Scorpy, Gogu Kaizer e de la ţară, drept pentru care avea rezistenţă urban sporită la astfel de atacuri, reuşind să dea dodge la loviturile ei. Până la un moment dat, când Scorpy a venit cu un atac surpriză, prinzându-l pe Gogu Kaizer într-un moment de slăbiciune şi reuşind, aşadar, să-i dea să zacă.

Din acel moment, lucrurile s-au schimbat. Gogu Kaizer a intrat şi el în "fight mode" şi, pentru că e de la ţară, a urlat un "Ein Schnitzel fur auf viedersehen!!!1" şi a dat charge spre Scorpy cu o viteză de warp 6, mr. Data. Fără să (s)clipească, Scorpy s-a dat puţin la o parte şi Gogu Kaizer a trecut pe lângă ea. Pentru că lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum plănuise el, Gogu Kaizer a intrat într-o stare de "ua, habar n-am ce să fac acum", aşa că a alergat în continuare, pentru că i s-a părut cea mai bună idee. Văzându-l, Scorpy a dat click dreapta pe el (adică "ţine-te după el, maică" în limbaj de Starcraft), maximizând şansa de a-l trânti în zăpadă.

Iar de aici lucrurile s-au mişcat cu încetinitorul. Gogu Kaizer s-a oprit la vreo 10 metri, Scorpy a început să alerge către el, a încercat să îi pună piedică sau ceva de genul când a ajuns lângă el (habar n-am ce mişcare a fost aia, jur), a alunecat şi a căzut. În acel moment, tot cu încetinitorul, Gogu Kaizer a început să se crăcăneze de râs. Cea mai mişcare greşită asta a fost, pentru că de acolo lucrurile s-au mişcat cu viteza luminii pentru Gogu Kaizer. De jos, de unde era, Scorpy a aruncat cu nişte zăpadă în Gogu Kaizer, care râdea cu gura până la urechi de ea şi o arăta cu degetul, deci zăpadă în meclă pentru Gogu Kaizer, apoi s-a ridicat şi, pentru că a devenit brusc iniţiată în tainele secrete ale kung fu-ului, l-a pus pe Gogu Kaizer într-o poziţie uşor incomodă şi deloc demnă pentru un mascul, după care a început să ţopăie pe acolo, să arunce cu zăpadă şi să râdă lol.

Behăind neputincios, Gogu Kaizer s-a ridicat, a zis "piua, zic" şi "o mî gî, sunt fleaşcă-n opinci", motiv pentru care au închieat acolo acea promenadă peste fire de romantică şi s-au dus acasă în ritm de "i have disgraced my family i must harakiri lasă că te prind eu, lol".

10 comments:

  1. De unde mana pentru atatea charge-uri? :D

    ReplyDelete
  2. @phat: by default, are bonus de mana infinita impotriva lui Gogu Kaizer. cica e "class treat" sau ceva de genul

    @Bog... aaaa... @Anonymous: Jur!

    @Marie Jeanne: :P

    ReplyDelete
  3. @Marie Jeanne: you are fake. I'm the real Mary Jane
    @GK: loool dude, you got your ass kicked

    ReplyDelete
  4. Da, imi era dor de-un post de asta ! :))

    Dana. Ca sa nu fiu anonymus 2.

    ReplyDelete
  5. @Mary Jane: pai tu esti Mary Jane, iar Marie Jeanne e Marie Jeanne >_<

    si nu got kicked niciun ass, k? K?

    @Dana: care Dana? :<

    ReplyDelete
  6. @GK o oarecare Dana... cititoare a blogului :d.

    Dana. Ca sa nu fiu anonymus 2.

    ReplyDelete
  7. deci nu o oarecare Dana, ci Dana Casanufiuanonymus2. Dana.

    ReplyDelete
  8. Sounds good.

    Dana. Ca sa nu fiu anonymus 2.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.