Wednesday, December 09, 2009

x_x

În limbaj de Sailor Moon (la care Gogu Kaizer se uita cu spume când avea 8 ani, pen'că era mai fătălău de felul lui şi prefera să nu umble cu derbedeii prin baruri şi să bea până dimineaţa, ci să vadă dacă bolovanul ăla de Mascatul în Frac îi dă la cenzurat cenzurat cenzurat lui Sailor Moon cenzurat), chestia aia din titlu înseamnă "ceva cu x pă ochi, maică", habar n-am. Bine, postul ăsta e mai mult de umplutură, pentru că Gogu Kaizer tot intra pe blogul ăsta în fiecare zi să vadă dacă a mai apărut ceva nou până când a realizat că el scrie aici, de unde rezulta că ofăceagreşit.

Iniţial, voia să povestească despre ceva de la serviciu, dar a zis că nu mai bagă cuvinte neortodoxe pe blog pentru că tot neamul citeşte blogul ăsta (şi odată cu ei, şi doan'ţătoare din clasele I-IV)(săr'na, doan'ţătoare)(deci nu prea s-ar mai simţi el în largul lui când va mai ajunge pe acasă)(bine, Bătrânul Tom ar fi mega-mândru, că nah, a tot încercat el să transmită nişte înţelepciuni generaţiilor următoare şi până acuma nu s-a lipit decât de fracsu' lui Gogu Kaizer, care ofacegreşit şi prea mult)(bo$$, ai un nume prea lung pentru blogul ăsta, from this day forward we shall all refer to you by the name Betty Gerunziu, că sună super cul, parol)(mama lor de paranteze)(şi-am şi zis că nu mai fac chestia asta cu scris şi deschis paranteza, pentru că evident ofacgreşit şi uit ce voiam să zic la început)(am încercat la un moment dat să scriu toată fraza şi să deschid parantezele pe urmă, dar nici aşa nu a mers, pentru că uitam ce voiam să scriu în paranteze)(hai că i le dau dlui. Naiba de paranteze, mă duc să citesc ce-a scris Miţă pe GMZzz)(hai ciaule$$, brb, etc, astea).

4 comments:

  1. Eram in aceiasi situatie cu Gogu Kaizer. Intram sa vad daca a mai aparut ceva.. Si nimic. Bine ca s-a gandit GK sa scrie ceva. Si-a scris. Buuun!

    ReplyDelete
  2. Ce bine ar fi daca ar scrie mai des 8->

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.