Tuesday, December 29, 2009

Timpul trece al dracu' de repede în concediu

Când a intrat în concediu, Gogu Kaizer a făcut o listă cu chestii pe care voia să le facă în respectivul concediu. Duhnind a inteligenţă, a intitulat-o "O listă", după cum se poate vedea în poza de mai jos (lui Gogu Kaizer nu prea i-a plăcut titlul, aşa că l-a fotoşopat)(e posibil ca un ochi neantrenat să nu observe modificarea)(hint: e titlul *zise Gogu Kaizer făcând ostentativ cu ochiul*)

Fix când a intrat în concediu, Gogu Kaizer s-a teleportat pe meleagurile natale (asta pentru că fracsu lui Gogu Kaizer conduce încet şi sigur, ca un Cadillac, o răţuşcă stă pe lac, o-mpuşc în cap, pac!)(asta se numeşte că Gogu Kaizer pune o vorbă bună la Batrânul Tom pentru fracsu, să-i mai dea maşina şi altă dată)(dacă BUG Mafia pot băga versuri random în melodii, care n-au legătură cu versurile anterioare, Gogu Kaizer de ce n-ar putea? m?)(chestia asta e pentru BUG Mafia cum e pentru Gogu Kaizer chestia cu deschisul parantezelor peste paranteze peste paranteze)(adică asta)(la dracu').

După 8 minute, Gogu Kaizer şi-a amintit ce voia să spună mai sus...

Fix când a intrat în concediu, Gogu Kaizer s-a teleportat pe meleagurile natale, ceea ce a dus la bifarea cu succes a chestiei cu socializatul cu neamurile. Fără să-şi dea seama, juma' de concediu mai târziu Gogu Kaizer era înapoi în Bucureşti, cu ciubotele pline de zăpadă şi cu juma' de listă bifată cu eşec. Moment în care a zis că ":(" şi că timpul, de felul lui, e un bulangiu.

Pentru că lucrurile stau în halul ăsta, unitatea de măsură a timpului ar trebui să fie concediul, pentru că trece mai repede decât secunda. Sau să fie măcar o subunitate de măsură a timpului. Ar trebui să poţi să zici "Ne vedem în două concedii", iar cel căruia i-o spui să fie relaxat, pentru că asta înseamnă că vă vedeţi uber imediat. Să nu mai mănânci de la "fast food", ci de la "concediu food". Să fii relaxat pentru că eşti campion la 100 de metri garduri cu timpul de un concediu. Să poţi să zici "Hai că n-am întârziat decât un concediu" şi să fii la fel de relaxat, pentru că asta înseamnă, cel mai probabil, că ai ajuns înainte de ora stabilită. Sau "Măi, dragă, băi, iubi, bă, ciaules baules, astea, zic" (ştiu că nu e niciun "concediu" acolo, dar cât de tare ar fi să-i zici lu' gagică-ta aşa, m?)(romantic, tandru şi alte bălării de-astea nu e, dar tare sigur e)(da, Gogu Kaizer va afla asta mâine dimineaţă).

Care ar fi antonimul concediului?

7 comments:

  1. mmm overtime? la mine era "proiect de la care au plecat toti developerii si a ramas doar project manageru si acum clientul vrea modificari pe care magicianul le scoate cu o bagheta din fund" care e cea mai mare masura unitara de timp. intre timp eu am plecat de acolo si inca se mai desfasoara

    ReplyDelete
  2. Aaaaaaaaaaaah! (like aaaaaaaaaaaah de la 'o să îmi explodeze creierul curând pentru că antonimul concediului nu prea există', nu aaaaaaaaaaaaah de la 'ah! ştiu').
    Dar hai,"Măi, dragă, băi, iubi, bă, ciaules baules, astea, zic".

    ReplyDelete
  3. gogu a facut si niste sexut in "concediu"? it seems ilogic! tocmai spuneai ca , concediul trece foarte repede, si tu ai facut sex, si stim ca gogu kaizer nu face sex ca un iepure [adica so uber fast] deci, gogu kaizer trebuie sa ne lamureasca

    ps: i succesfuly inserted *bla bla bla* here *oink*

    ReplyDelete
  4. iote-l p-asta, scrie in creierii diminetii. ma, de ce nu dormi?

    ReplyDelete
  5. OVARTIME! BECOS TEH TIME IS OVER!!1 WHEN IT STARTS

    ReplyDelete
  6. antonimul concediului?!? ce zici de lucru? o zi la lucru trece de 10000000 de ori mai greu decat un concediu dar, tot putine lucruri apuci sa faci.

    ReplyDelete
  7. antonimul concediului cred ca ar fi "mi-as trage un glont in cap", sau "unde naiba sa m-ascund?" sau "cu ce am gresit oare?" (evident retorice).
    da' tu imi poti zice oare care e sinonimul cuvantului sinonim? :)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.