Friday, December 18, 2009

GL's Christmas Party

După cum se întâmplă în fiecare an, Gameloftu' dă nişte un party de Crăciun. Şi, după cum se întâmplă în fiecare an, Gogu Kaizer e destul de prezent (mai ales la început). Şi pentru că juma' de Gameloft citeşte blogul ăsta, Gogu Kaizer are o plăcere deosebită de a face aici un rezumat al party-ului, prezentându-şi colegii în diverse lumini nefavorabile şi făcând referire la ei pe numele lor întreg, astfel încât atunci când îi caută lumea pe Google, să ajungă şi aici şi să vadă lumina nefavorabilă care este ea cea mai nefavorabilă şi care nu îi avantajează deloc (ăsta e "planul rău A"). Ceea ce face bălăria asta de post să fie un fel de inside joke.

Zic, frânturile vagi de rigoare:
  • Localul a fost destul de decent, akshully. Anul trecut era o dugheană o cârciumă un club în care pica apă random din tavan (creându-se nişte băltoace micuţe pe cimentul de pe jos, lol) şi cu 2-3 mese pe care lumea îşi arunca hainele. Anul ăsta, în schimb, a fost The Gate - evribodea avea loc, zero băltoace pe jos.
  • Ca în fiecare an, Gogu Kaizer a trebuit să-i păstreze loc şi lui Dominus, pentru că el e leneş şi întârzie de fiecare dată. Pentru că e leneş.
  • Dacă anul trecut rupea "danceflooru'" (cimentul de dans, adică), Terminatul a stat lejer de data asta. Atât de lejer încât a băut numai apă plată pentru că "Sunt cu maşina. Ce? Sunt cu maşina. Ce?"
  • Au lipsit cu nesimţire: Teh Dixi, Le Titan, Blană Trafic Viorel (sună mai melodios în varianta asta decât în cea cu virgulă între "Trafic" şi "Viorel"), Răzvan Dascălu, Dalianul, NKoderul, Chieftanul, Aurelul Manea şi etc.
  • De notat, pentru al doilea an consecutiv, prezenţa lui Bogdan Lucaci, care a venit, a stat o juma' de oră, a zis că blogul ăsta e naşpa pe urmă a băgat scuza cu "Păi am avion mâine dimineaţă" şi a plecat (bine, Duhman şi Ţepeş au băgat scuza asta şi n-au venit deloc, deci na).
  • Deşi a venit cu Alice, Geo (Nicolae Georgescu) presta la greu despre "Mbună, mce faci, m? Hihihi, astea". Asta e o minciună, pentru că Geo era mai interesat de borcanele de bere.
  • Pentru că era "primenit", Cătălin Cucu (aşa îl cheamă pe el, pentru că e mulatru sau are ceva origini arabe, deşi e posibil să nu) îl învăţa pe Geo cum se face treaba (recte vorbitul cu fetele), pentru că Geo ofăceagreşit (Geo face cam totul greşit). Fără să aibă habar, s-a dus la Scorpy cu un "Mbună, vrei să bem un cocktail, un ceva?", dar Scorpy, pentru că era sătulă, i-a zis că sâmbătă. Asta e altă minciună pe care Gogu Kaizer i-a zis-o lui Cucu (sau Cucului, lol) a doua zi, pentru că era prea aiurea să-l lase să se dezmahmurească liniştit. Să nu-i ziceţi, îl mai lăsăm fo doo zile, aşa.
cătălin cucu: cred ca m-am dat la juma de club in plm
cătălin cucu: am numere de telefon noi in telefon
cătălin cucu: chiar e zona crepusculara pt mine
  • Gogu Kaizer a stat puţin de vorbă cu Magda, dar pentru că el era în faza aia de început de bere nr. 3, în care împarte frazele în propoziţii şi propoziţiile în cuvinte, n-a înţeles mai nimic.
  • Pentru că a realizat într-un final că, deşi îşi umple creierii cu gel, are cea mai naşpa freză din firmă, Mihai Dragomir s-a tuns, reuşind în felul ăsta să arate mai descentrat decât înainte. Bine, având în vedere că a venit cu prietena (parcă Marius îl chema, n-am reţinut), e de înţeles.
  • Pentru că a ajuns înaintea lui Gogu Kaizer, Fane şi Alex au prins locurile alea cul de sus, de unde se vedea lejer barul. Chestia asta a fost un atu pentru că pe la o anumită oră random, au venit nişte fete să lucreze. Fetele acelea erau "Fetele cu bucile" (e prescurtarea de la "Fetele cu bucile goale") şi ăla era jobul lor - să stea pe bar şi să se agite pe acolo (există pics, că it did happened). 
  • Cele trei fete Fetele de la Market Survey nu s-au dezbrăcat nici anul ăsta. Gogu Kaizer începe să creadă că a fost minţit şi că tradiţia asta nu există.
  • Frate, cine îl tot aduce pe tipul cu izmene albe, ie mulată neagră şi ochelari de soare constant peste ochi? A fost şi anul trecut, pentru plângând afara tare.
  • Să se reţină că, deşi n-a fost surprins pe casetă momentul, Cristi of Popa a dansat pe boxă (sau ce era aia). Bine, "dansat" e mult spus, pentru că el stătea aşezat pe boxă (sau ce era aia) şi fâlfâia din antebraţe.
  • S-a ciocnit o bere cu Gerulas, Roxana, Dan Olthen (Dl. Neamţu), Iulian Ştefănescu (Bassu'), Victoraş, Cosmin, Mihai, Vladimir, Sebi, Cristina, Cătălin L'Artist (cre'că aşa se scrie), Mihai Popa (fără nicio legătură cu Cristi of Popa), Victor Varlan, Istvan Kovacs, un tip dubios de la etajul de sus şi pe urmă s-a rupt firul.
  • Toată lumea le făcea poze fetelor cu bucile (unii făcând exces de zoom). Gogu Kaizer s-a gândit să strice una din poze şi să apară în ea puţin luat în freză ameţ "blurat":

Aşa arată Gogu Kaizer când îi lucesc ochii de "blurat" ce e.

    12 comments:

    1. eu de fapt nu trebuia sa citesc treaba asta, nu???

      ReplyDelete
    2. hai ca e tare relatarea, bafta si distractie si anul viitor

      ReplyDelete
    3. Gogule, esti urat! Apropo, stii ca ai stricat poza?

      ReplyDelete
    4. Cel putin nu se vede barna. Asteptam si relatarea de la anu'. :D

      ReplyDelete
    5. Offtopic: mi se pare mie dupa poza, sau GK e ala care se joaca la PSP dimineata in metrou spre 1 Mai? :D

      ReplyDelete
    6. LOL, ce chestie!!! Acu' mai greu sa ma ghiceasca el pe mine... :D

      ReplyDelete
    7. hai goage ca esti vesel si sclipitor tare in poza :))
      bre, da' chiar ca ai suparat baietii... sa-i faci pe toti sa dea zoom pe fata din spate? pai chiar asa?

      ReplyDelete
    8. omg, cum de-ai vazut si restul pozelor? o_O

      ReplyDelete
    9. probabil ai uitat sa mentionezi cum domnul cuCu, la final, fiind putin "blurat" a luat pe el o haina de domnisoara :)) in loc de geaca lui, ca mai apoi, uitandu-se imprejur sa zica: "Auzi, da' asta nu cred ca e a mea" :))
      Classic...

      ReplyDelete
    10. inseamna ca de asta am facut noi in pat anul asta ca ati luat voi the gate.
      p.s. bine ca nu sunt singura care se joaca dimineata in metrou pe psp

      ReplyDelete

    Bagă mare:

    Note: Only a member of this blog may post a comment.