Friday, October 02, 2009

IAMX @ Fratelli Studios

Da, frate. Nu vreau să zic nimic special; vreau doar să marchez ziua asta pe blog. Da, vreau eu, de felul meu, în caz că mi se fâlfâie la un moment dat în viitor, să mă plimb pe blog şi să-mi aduc aminte că în seara asta am fost să văd şi să ascult IAMX şi că a rulat mai mult decât uber fin, fiind o experienţă pe care aş repeta-o oricând.

Viorel zicea că exagerez când tot repetam la fiecare 5 minute că e prima dată când văd nişte oameni meseriaşi la mai puţin de 10 metri de mine, oameni pe care i-am văzut până atunci numai pe youtube (nu daţi click, pentru că nu o să vă placă). Dar, frate, nu mi se întâmplă foarte des. De-acum înainte o să-i văd tot pe youtube, dar o să am un rânjet tâmp pe meclă. O să-mi aduc aminte cât am cântat cu ei, cât am urlat, cât am sărit, cât am aplaudat şi cât de mare avea capul individul din faţa mea. Şi o să am un rânjet tâmp pe meclă.

Editare târzie: Nu că v-ar pasiona pe voi, dar o să strâng nişte linkuri aici cu despre cum a fost.

15 comments:

  1. Mah. Ideea e ca ce conteaza e ca am fost acolo si ca am simtit live ce au oferit aia. Ca am fost aproape de entitatile lor fizice, e mai putin important.

    ReplyDelete
  2. Mah. Sunt de acord cu tine, dar pentru mine au contat ambele chestii. Nu stiu, a fost mai intens feeling-ul :)

    ReplyDelete
  3. gogu kaizer a vazut si el niste oamnei CUL, nu'i asa?!
    cred ca toti se uitau la gogu kaizer...era aproape imposibil sa n-o faca...: ))=))

    ReplyDelete
  4. mai degrabă se uita la Scorpy, că ea avea decolteu. şi chiar dacă avea şi Gogu Kaizer, tot la ea se uitau :<

    ReplyDelete
  5. Păi ăştia miros a o versiune mai naşparlie a grupului Muse. Ascultă Muse, man, you shall be amazed: http://www.youtube.com/watch?v=q2yNk9JDO-8

    ReplyDelete
  6. Cum sa fie varianta "nasparlie" Muse? Ascult Muse de atata timp si, desi recunosc ca pe alocuri, intr-o piesa sau alta IAMX, am auzit si eu vreo 2 acorduri care sa-mi aduca aminte de ei, sunt totusi doua stiluri diferite , pe care nu le poti compara, deal?

    ReplyDelete
  7. Sa moara mama, ce-i cu poponarii astia frate? Uite aici muzica adevarata: MUZICA ADEVARATA
    Acuma serios, canta okay, da uita-te la ei cum se imbraca&machiaza. Mie mi-e scarba.

    ReplyDelete
  8. nu's poponari, fraierestene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:P>:P>:P
    sunt 'ai mai tari:>:>:>:>

    ReplyDelete
  9. Paval Denis - te simti amenintat in sexualitatea ta? :) Si cum cred ca nu, ce plm iti pasa cum se imbraca? Parca ai fi bunicamea din Ardeal "Cum maica, are cercel in nas, e satanist"

    ReplyDelete
  10. @Viorel: Bă, lol, e Pavăl Denis. Se dă cu "/ignore" (bară aplecată spre dreapta ignore) la tot ce zice.

    ReplyDelete
  11. Sunteti niste ignoranti! :P

    P.S. Nu vorbim de muzica, mie imi place cum canta. Vorbim de cum arata. Hai sa va vad eu pe voi mergand pe strada cu vopsea neagra pe fata, tricou mulat cu parul de pe piept la vedere, palarie de gay, freza de emo etc. E prea poponaristic pentru mine.

    Prima data cand i-am vazut mi s-a facut scarba, mancam o budinca si mi s-a intors inapoi in gura bolul alimentar. Cu reflexe de ninjălău am reusit sa ajung la buda unde am depozitat mancarea pe jumatate rumegata. Deci ma cac pe ei, nu vreau sa-i mai vad!!!!!! Am sechele.

    ReplyDelete
  12. @tagskie: that's the ugliest blog I've ever seen

    @piticu: salut. k. sorry, am renuntat sa mai fac schimb de linkuri. cupla. mersi, la fel.

    ReplyDelete
  13. Gogule, e mai urat blogu' lu tagskie decat al meu? Ia uita-te si la al meu. Hai, uita-te! Please! Uita-te! Hai! E mai urat? Te-ai uitat? Da? Uita-te si la al meu! Cum ti se pare? Te-i uitat? Cum e? Da? Da.

    Sorrea, sunt attention whore!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.