Monday, September 07, 2009

Re: SoupNight

entru că în postul anterior Gogu Kaizer a fost extraordinar de sexy şi frumos (ceea ce e normal, pentru că aşa arată orice om la care te uiţi pe întuneric), Gogu Kaizer urmează să povestească pe scurt cum s-a dipstrat el la SoupNights sâmbătă seara:
  • Băi, supa de legume a fost bună, nene. Gogu Kaizer a prins ultimul pahar/castron/blid cu supă de legume. Lui Gogu Kaizer îi place supa de legume, aşa că s-a bucurat de felul lui când a văzut că a prins fix ultima porţie. A fost atât de bucuros încât a mâncat-o pe toată fără să-i pese că îi intrase nasul ăla mare* în castron şi că îi rămăsese fidea pe vârf când l-a scos de acolo. Desigur, asta e o legendă, pentru că ştim cu toţii că "screenshot or it didn't happened". Sau pe româneşte "dacă dragoste nu e, nimic nu e".
  • @taraduveanu l-a omorât pe Gogu Kaizer de câteva ori pe secundă în toate cele 8 secunde în care Gogu Kaizer s-a dus să-i spună că "hallo, supa e cul" (dar Gogu Kaizer, fiind obişnuit ca oamenii să reacţioneze aşa când îi văd mecla, a fugit naibilui de acolo)(şi nu în pasul ştrengarului, cum ar fi unii tentaţi să creadă)(Gogu Kaizer aşa e tentat să creadă).
  • La un moment dat, Gogu Kaizer a plecat cu tot cu Scorpy să caute un amuitatce şi au dat de maşinuţele electrice. După o rundă de ciocniri la ură cu Scorpy şi 2-3 părinţi cu puradeii lor nevinovaţi (dar care n-au păţit nimic), Gogu Kaizer a încercat să mai adune 2-3-4 şoferi pentru o ciocnire cumsecade şi în grup (s-a mai gândit şi altcineva la prostii când a citit "o ciocnire cumsecade şi în grup" sau are Gogu Kaizer nişte probleme mai fixe?). Anşa. Da. A fost nevoie de un eCostin punct com pentru a face anunţul cum trebuie şi pentru a mobiliza lumea, lol (are vocea mai groasă, că e mai plinuţ de felul lui)(să nu-i spuneţi asta, că nu reacţionează foarte amabil şi dacă ai supă în mână îţi promite că ţi-o bagă pe gât sau pe o chestie cenzurată de budigăi, dar de geaba, că dacă fugi, nu poate să te prindă şi scapi)(metodă testată)(a, a nu se încerca asta mai ales când are motoreta în mână)(nu e motoretă)(îl deranjează şi faza cu "motoreta").
  • Guano Apes au cântat o singură melodie, după care au plecat. Ce spectacol a fost ăsta, frate? Adică Guano Apes nu ştiau că Gogu Kaizer are de gând să ajungă acolo abia la două jumătăţi de oră după ce vor începe ei să cânte. Impertinenţi!
De final, filmuleţul cu maşinuţele ciordit de la eCostin punct com:


*Deci care ai căutat pe Google "cât de mare e nasul lui Gogu Kaizer" de cel puţin 322 de ori? M?

12 comments:

  1. Reaparitia Scorpiei a spulberat visurile fetelor de la vest de Carpati X_X

    ReplyDelete
  2. m'au luat ametelile de la atatea invarteli :-&. si nici nu am ajuns la jumatatea filmuletului:|

    ReplyDelete
  3. :)) la un moment dat Gogu` era in stanga in film si facea fara maini un derapaj controlat cu spatele:>? ps: daca nu era gogu`, atunci ala care o fost ii nashpa de tot:-"

    ReplyDelete
  4. guano apes a dat cu praf de mers.

    ReplyDelete
  5. şi încă o chestie: soundtrack-ul acestui uber-scurtmetraj este sublim. dar cine cântă? şi numele melodiei eventual :)

    ReplyDelete
  6. @Anonymous: care Carpati?

    @xayide: deci imagineaza-ti cum era acolo, in harmalaia aia :)

    @snn8: er Gogu, ddf! dar lasa, e ok, stie ca e naspa

    @gabi: de mers cu metroul, zic ^_^

    @Sorina: habar n-am, intreaba-l pe Costin

    ReplyDelete
  7. eu cred ca nasul lui Gogu e foarte mare pe intuneric. La lumina zilei se face mai mic.

    In esenta, lumea care a dat search te-a vazut doar pe intuneric. Pai da' nu?

    ReplyDelete
  8. nu gOage. tu nu esti nashpa daca ai facut aia, ffs! gOgu` Rullz !!
    a da! era bancul ala cu "
    Gogu Kaizer avea puterea de a`si lungi nasul cand mintea. Si o fugarea pe Alba Ca Zapada pe camp si la un moment dat se impiedica si, cade cu nasul in, gaurile Albei ca Zapezii:) la care, Alba ca Zapada: Minte`ma Gogule, MINTE`MA!!

    ReplyDelete
  9. Vai, Gogule, chiar nu stiam ca arati asa bine in realitate. Ai un nas foarte frumos, nu te mai lua dupa ce spun raii! Te poop pe nasuc, dulcicule!

    P.S. Nu-s gay, dar imi esti foarte drag! Poop!

    ReplyDelete
  10. Ba esti criminal cu toate lnkurile astea ale tale! :)))))))))))

    ReplyDelete
  11. Tara Duveanu e fana Gogu Kaizer si ii pare rau ca n-au apucat sa stea de vorba dar era in pragul sinuciderii in vreme ce lumea se bucura de supa.

    ReplyDelete
  12. @Tara: Mi-au explicat baietii ulterior despre ce era vorba. E cul ca a iesit ok pana la urma. Adica mie mi-a placut, zic :)

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.