Thursday, August 06, 2009

Chestia din cauza căreia s-a crăcănat Gogu Kaizer de râs aseară

Şi ştiţi de ce? Pentru că băuse două beri. Două beri, frate! Două! Şi nici măcar nu era o chestie funny, să zici că "a, ok, pot să râd la asta, de sigur". Nu.

A, şi numai Dominus e de vină. S-a trezit el să-şi aducă aminte că a văzut în nuşce joc un melc. Şi a fost de ajuns, pentru că Gogu Kaizer şi-a imaginat instant următorul scenariu într-un joc:
Un melc uriaş (cam cât un om) se uită într-un butoi gol, având, desigur, ochii ăia beliţi ai lui băgaţi fix în butoi. Personajul principal al jocului vine şi vorbeşte cu el. La un moment dat, melcul se uită la el şi-i spune: "Scuze, nu eram atent la ce ziceai, priveam în gol."

Şi gata - cinci minute de crăcănat de râs (la propriu, că era pe Motoare şi era safe). Gogu Kaizer nu se putea opri şi, printre hohote şi grohăieli, tot bălmăjea că "V-aţi hâhâhî prins? Pentru că hâhâhî e un melc hâhâhî şi are ochii mari şi băgaţi într-un butoi? Hâhâhî şi butoiul e gol? V-aţi prins? Hâhâhî? Şi el zice hâhâhî că privea în gol? Pentru că hâhâhî era un butoi gol? V-aţi prins? Hâhâhî şi el era un melc? Hâhâhî şi privea într-un butoi gol? Avea ochii băgaţi în butoi hâhâhî?" Jap! două palme, bea-ţi berea, du-te şi culcă-te.

Evident, după ce a terminat programul de râs isteric, Gogu Kaizer i-a întrebat pe băjeţi de ce a râs în halul ăla, pentru că a realizat că toată faza aia (Photoshop skills not included) nu era deloc funny. Bine, poate doar puţin. Pentru că nah, e un melc care se uită într-un butoi. Şi butoiul e gol. Şi el e melc şi zice că se uită în gol. Pentru că era un butoi gol...

14 comments:

  1. jizas chraist, ti-am zis sa te lasi de droguri?

    ReplyDelete
  2. Fir-ati ai dracului cu melcii vostri!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Am ras de rasul lui Gogu Kaizer.

    Apropo, Gogu Kaizer stia ca de fiecare data ce ma gandesc la Gogu Kaizer imi vine in minte melodia asta http://www.trilulilu.ro/gabi_corduneanu/364380178c2678 , doar ca in loc de 'Heeeey Bo Diddley' suna 'Hey Gogu Kaizeeeer!'? Nu stia? Acum stie.

    ReplyDelete
  5. @Dan Mihu: \o/

    @Dominus: Ce vrei să insinuezi, tinere?

    @Cristina: Eşti sigură că nu e "bad" în loc de "rong"? Ştii tu, ca în melodia lu' Michael Jackson. Melodia aia e cu "bad", nu cu "rong". Ar suna aiurea cu "rong" :<

    @Melk: Sorry 'bout that, Sir! :D

    @Viorel: Băi, şi eu! Dar în cel mai hal, cu dureri de gingii şi de abdomen şi de gât şi de atât.

    @Nonsense: Hehei, nu ştia şi acum o cam ascultă. Pe ea. Pe melodie. Zic

    ReplyDelete
  6. Deci Gogu kaizer cre' ca aia ti-au dat berea cu ecstasy care e tripla ca pret! Mai margi si alta data, poate ai bafta la fel de mare! :D

    ReplyDelete
  7. mlol, frate.Mi l-am imaginat pe mj cantand bad
    cu 'rong'in loc de 'bad'.

    ReplyDelete
  8. @cristina: eu mi-am imaginat un melc care se uita intr-un butoi. beat that. so beat it. just beat it.

    ReplyDelete
  9. salut! stiu ca am un blog mic in comparatie cu al tau dar incercarea moarte n-are, arunca-ti te rog un ochi in ograda blogului meu si daca iti place poate colaboram pe partea economica, pardon pe partea de blogroll/link exchange, merci! numa de bine!

    ReplyDelete
  10. Eu sunt de părere că Gogu Kaizer ar trebui să NU schimbe dilăru' pentru că dilăru' face treabă bună.

    ReplyDelete
  11. Scorpia e BadPitzi cumva?
    Such a nice couple that would be...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.