Monday, July 06, 2009

C2H5OH?

Prima dată când Gogu Kaizer s-a flauşat zdravăn, dar zdravăn, zic, din cauza alcoolului a fost atunci când a aflat că a intrat la facultate. Şi s-a flauşat întâmplător, fără intenţie (n-avea îndeajuns de mulţi bani pentru a avea intenţie, zic).

În seara zilei în care a aflat Gogu Kaizer că a intrat el la facultate, a ieşit cu flauşaţii din gaşcă prin oraş. S-au dipstrat ce s-au dipstrat pe unde au umblat ei (respectiv au stat liniştiţi la o terasă şi au sorbit cantităţi infime de alcool), după care au zis că "bă, da' hai şi noi prin clubul ăla care s-a deschis săptămâna trecută, să vadă şi ochiul nostru despre ce e vorba, că poate e culăreanu". Aşa că s-au dus în clubul ăla care s-a deschis săptămâna trecută, să vadă şi ochiul lor despre ce e vorba, că era posibil să fie culăreanu.

Clubul respectiv nu era cine ştie ce - era oarecum drăguţ şi avea muzică ok (non-m4n3le, adică). Acolo, Gogu Kaizer s-a mai întâlnit cu nişte lume şi a zis că "o hai, cheers, mate!". Şi a tot zis asta timp de vreo 4 beri. Până când a apărut văr-su, care văr-su avea la purtător nişte Ballentine's şi alte atrocităţi de genul ăsta. Gogu Kaizer, nefiind consumator frecvent de astfel de chestii şi neştiind că era lovit de un număr natural de beri, s-a agăţat fără să vrea de sticla aia de Ballentine's, pentru că i s-a părut lui că era mai aproape şi că era prea plină (în realitate, chiar era).

Pentru că în club devenise deja prea cald, flauşaţii au ieşit pe-afară, unde Gogu Kaizer a continuat să jubileze cu sticla de Ballentine's până a considerat văr-su că ar vrea şi el să consume din sticla lui de Ballentine's pe care o cumpărase chiar el. Puţin deranjat, Gogu Kaizer şi-a promis că se va duce să-şi procure legal nişte bere. Din păcate, cam în acel moment, a observat el că lângă intrarea clubului erau 3 fete care au fost cu el în liceu. Zâmbăreţ, hotărât şi pseudo-împleticit, Gogu Kaizer s-a îndreptat către ele. Iar de acolo nu-şi mai aminteşte nimic.

A doua zi s-a întâlnit cu o parte din persoanele prezente acolo cu o seară în urmă. În ordinea numerelor de la adidaşi, acele persoane i-au povestit lui Gogu Kaizer că:
  • La un moment dat se urcase în maşina lui văr-su, unde a găsit nişte bancuri într-un ziar. A stat 15 minute acolo şi claxona de fiecare dată când râdea. Şi cică râdea des.
  • Cele 3 fete i-au povestit lui Gogu Kaizer cum se îndrepta el către ele foarte zâmbăreţ, hotărât şi pseudo-împleticit, cum a trecut pe lângă ele, cum a intrat în club şi cum a ieşit de acolo cu o bere în mână. Adică, nah, promisiunea e promisiune.
  • Pentru că nu reuşea să deschidă uşa maşinii împingând în ea, Gogu Kaizer a intrat pe geam, a uitat de ce voia să intre în maşină şi a ieşit normal de acolo cu o pungă de alune în mână.
  • Când au venit după el la plecare, flauşaţii l-au găsit pe Gogu Kaizer în club ţopăind alături de 3 băieţi rromi pe Prodigy. Doar ei 4 mai erau pe-acolo. Gogu Kaizer se dipstra de minune şi nu voia să plece. Flauşaţii au fost nevoiţi să-i promită că au alune în maşină.
  • Pe drum către casă, pentru că stătea în dreapta şoferului, Gogu Kaizer a fost DJ şi a pus aceeaşi melodie de 5 ori la rând. Ca să nu mai facă asta, flauşaţii i-au pus în braţe un joc Tetris foarte vechi, care zăcea prin maşină, şi l-au invitat pe Gogu Kaizer să afle de ce nu funcţionează. Chestia asta e încă un mister pentru Gogu Kaizer.
  • Ajunşi acasă, fiecare s-a îndreptat către casa lui. Gogu Kaizer a fost singurul care nu a înţeles de ce Bătrânul Tom a schimbat încuietoarea de la poartă. 5 minute mai târziu a aflat că voia să intre în curtea vecinului de vis-a-vis.
Toate chestiile astea nu erau decât nişte fragmente înceţoşate pentru Gogu Kaizer. Faptul că îi erau povestite nu făceau decât să-i confirme că s-au întâmplat. Şi partea bună din toată povestea e că Gogu Kaizer intrase la facultate.

6 comments:

  1. Păi cam da. Şi există şi nişte dovezi horror care atestă asta :<

    ReplyDelete
  2. Ahahahahahahha :)))))) Gogu Kaizer ruleaza si cand e beat. :))

    ReplyDelete
  3. [...L.E. Gogu Kaizer are aici un articol tare drăguţ despre efectele consumului de alcool resimţite de propria persoană...] on Despre betii

    ReplyDelete
  4. hihiihi gogu is now my hero:)))

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.