Thursday, June 25, 2009

Uber.Kaizer.Căpitan.Stelar.S01E03.Cam.XviD-iaMânaMă

Episodul 3
(care vine după Episodul Pilot şi Episodul 2)

La aterizare, Uber Kaizer a fost întâmpinat de o echipă de scuritate BGScorseze a Cocalarilor. Liderul găştii, un mascul solid cu patru cefe, s-a apropiat de Uber Kaizer în timp ce acesta cobora din nava lui:
- Hai, succesuri, baro$$ane. E cam pă naşpa faza, aşa că Regele malenelor te aşteaptă imediat la el.
- Ă, nu era "manelelor"? Parcă era "manelelor". Acuma e malenelor? De ce e "malenelor" acum? întrebă Uber Kaizer uşor confuz, dar vorbind destul de rar, ca să fie sigur.
- Ba da, bo$$, e "manelelor". Am zis io altceva?
- Ai zis "malenelor".
- Nu cred, me$$erie, am zis "manelelor", spuse BGScoresezeul umflându-şi cefele.
- Băi, e dubios, sunt sigur că te-am auzit spunând "malenelor". Dar zic, hai mai bine să mergem la cine ziceai tu că ne aşteaptă, spuse Uber Kaizer cedând.
- A, da, aşa e. Regele malenelor ne aşteaptă!
- Î! Iar ai zis! Ai zis "malenelor", exclamă Uber Kaizer constipat.
- $$hefule, chiar n-am timp de figurilii tale, să moară crapa. Hai că ne aşteaptă Regele, îmi taie abonamentul la club dacă nu te aduc repede.
- "Capra".
- M?
- Nimic.

Aparent, aducerea Uber Kaizerului pe Lună era o chestie mega secretă şi ultra importantă. Pe drum către palatul Regelui, maşina departamentului de securitate ultra-secretă BGScorseze a fost foarte tăcută, mergând fără muzică şi cu geamurile ridicate. Pasagerii fumau şi aruncau scrumul la scrumieră, nu purtau ochelari de soare şi erau îmbrăcaţi în treninguri de la Xian Wing Ming Bling Bling Money Ain't a Thing.

Călătoria în sine spre palat a fost una foarte "deschizătoare de ochi" pentru Uber Kaizer. A avut ocazia să observe îndeaproape o lume de care nu auzise decât din cărţile de istorie antică. Casele Cocalarilor erau decorate cu versuri la propriu - fiecare îşi expunea ritmat pe exteriorul casei un CV cât mai amănunţit, poze vomitiv-fotoşopate cu el şi cu nişte stele, sclipici şi oanezăvorance şi feed-uri actualizate în fiecare secundă: numărul de duşmani, norma la femei (şi dacă a spart-o), numărul celor cărora le-a arătat "jmekeria" şi numărul de bani, dolari, euro şi mărci din contul personal, număr care ajungea, în unele cazuri, la câteva infinituri.

Furat de peisaj, Uber Kaizer nici n-a realizat când a ajuns la palat. Norocul lui a fost că i-a atras atenţia şeful echipei de la BGScorseze:
- Me$$eriaşule, am ajuns, să moară mama la toţi dujmanii mei. Hai să te duc la Regele...
- Stai să pornesc camera de data asta, să te înregistrez, îl întrerupse Uber Kaizer. BGScorsezeul ridică o sprânceană şi realiză că nu mai poate s-o lase jos. Rămase aşa pentru tot restul vieţii.
- Hohavau, legendăro$$ule! se auzi o voce înfundată din spatele BGScoresezeului. La scurt timp ajunse şi posesorul acelei voci - era însuşi Regele Guţă al Infinitulea, care continuă: Să moară ce-am mai tolerant prin ogradă, hai în palat, baro$$ane, că avem multe de discutat.

Cu uşoare tendinţe sinucigaşe, Uber Kaizer îl urmă pe Regele Guţă al Infinitulea în Sala cea Mare a Ciorbei.
- Ando Adamo, pune, fă, ciorba la încălzit, că a venit Kaiser Me$$erie, fă! urlă Regele către o una oarecare, nici nu contează cine.
- Ăă... Kaizer, adică, îl corectă Uber Kaizer.
- Î?
- "Kaizer". Tu ai zis "Kaiser". De fapt, e "Kaizer", nu "Kaiser".
- Am zis eu "Kaiser"? Eşti sigur?
- Mhm.
- BGScorsezeule, am zis eu "Kaiser"?
- Nu, bo$$, ai zis bine, ai zis exact cum trebuie, să facă duşmanii mei spuma aia mare.
- Plm, mi s-a părut, atunci, încheie Uber Kaizer. Zi care e faza cu toată asta, că zicea ăsta că e urgent.

Regele se aplecă spre Uber Kaizer şi începu pe un ton grav:
- Am început să dăm timpul înapoi şi nu mai ştim să-l dăm înapoi la loc cum era. Adică nu mai putem să dăm înapoiul înapoi, să meargă normal, te-ai prins? E ca şi cum plus cu plus dă plus, dar minus cu minus dă plus.
- Ce? Stai, ce zici că vrei?
- Da, mă, uite care e faza. Acum ceva vreme, am început să rămânem fără resurse şi am zis noi că rezolvăm problema dacă dăm timpul înapoi. Şi, de lene, am mers pe metoda clasică, aia cea mai la îndemână: am oprit motoarele la Lună şi am băgat în marşarier. Şi a început Luna să meargă invers. Am stat, ne-am uitat, ne-am răsuitat, până am văzut că nu merge. Apoi am văzut că noi de fapt, cu manevra asta, am început să dăm timpul înapoi pe Pământ. Şi atunci am oprit Luna din marşarier şi am băgat-o în a doua, direct. Dar asta nu a rezolvat problema. E, asta nu e nimic. Partea cea mai naşpa e că a apărut şi un efect oarecum secundar, la care nu prea se aştepta nimeni...

Sfârşitul la episodul 3
Comentarii pe www.tvblog.ro
(not rly, acshually)

8 comments:

  1. uoki, urmatorul episod NU o sa fie peste 6 luni, nu? :(

    ReplyDelete
  2. efectul secundar e ca au disparut malenele?speram?

    ReplyDelete
  3. bai, lasatu asta asa, in suspans maxim, se face de obicei intre sezoane

    ReplyDelete
  4. lol, am uitat sa zic ca episodul asta e "season finale"

    asta ar fi explicat si faptul ca urmatorul episod o sa fie peste 6 luni

    ReplyDelete
  5. la naiba! season finale... hope it doesn't get cancelled by the network inbetween seasons

    ReplyDelete
  6. Nu se mai anulează, pentru că producerul (adică mama, lol) a zis că vrea să vadă cum se termină.

    ReplyDelete
  7. N-ai un buton de subscribe ? Ca mor de nerabdare sa citesc urmatorul episod.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.