Friday, June 19, 2009

Uber weekend e uber

Diseară, Gogu Kaizer va pleca fix către uliţa copilăriei (cam la propriu, acşualii), unde va presta despre relaxare şi activităţi de socializare cu lume random de pe-acolo (o să fie multă lume cu semnul exclamării deasupra capului, fix ca în WoW)(Gogu Kaizer nu joacă WoW). Atracţia principală a weekend-ului va fi, însă, nunta de mâine seară la care Gogu Kaizer va da cu prezenţa şi cu ultimii $$$ pe care îi mai are, spânzurat cu o cravată şi leşinat de cald (măcar nunta va fi pe undeva pe lângă port, deci la nevoie merge o baie în Dunăre).

Dar pe lângă asta, Gogu Kaizer şi-a făcut o listă mică despre nişte chestii pe care vrea să le facă dacă tot e pe acolo:
  1. Să doarmă mult, cât se poate de mult, cel mai mult, chiar şi în picioare, nu contează unde, dar să bage  zZz zZz la greu [fail].
  2. Să mănânce zmeură direct din tufişul de zmeură, că aşa ştie el, şi să râdă când mănâncă [epic win].
  3. Să se caţere în cais, să se uite la caise, să constatate că încă nu sunt coapte damn, s-au copt şi sunt uber bune, să coboare din cais [pseudo-fail].
  4. Să-l alerge pe Relu cu maşina, dar să dea din greşeală peste Barbu [semi-win].
  5. Să numere banii pe care o să-i dea la nuntă şi să se gândească dacă merge să bage povestea cu furatul portofelului. S-ar putea să nu meargă, pentru că e cam dubios să se întâmple de două ori la fel, dar poate nuntaşii nu-i citesc blogul, lol [fail fail fail].
  6. Să găsească nişte arici şi să discute cu ei despre baloane [pending].
  7. Să-l alerge pe Căţel (Căţel e motanul lui Gogu Kaizer)(ok, bine, e câinele)(dar ar fi cul un motan pe care să-l cheme Căţel) [win, uber win, mega win + fail (de la un anumit moment, Căţel a început să-l alerge pe Gogu Kaizer)].
  8. Să sape o groapă [fail].
  9. Să facă nişte omelette du fromage [fail].
  10. Să instaleze un Windows [fail].
  11. Să mai sape o groapă [win].
  12. Să plece [pending].
Gogu Kaizer o să facă live blogging pe măsură ce va completa taskurile din lista asta. Hai că weekend plăcut şi na o poză random:
Şi later editul bonus:
Grisdi (verişoară-sa lui Gogu Kaizer): "Mbă, io nu mai vorbesc cu tine, că mă pui pe blog, ştiu eu."
Gogu Kaizer: "Nu te pun, băi, ce naiba. Nu-ţi fac eu ţie de-astea. Plus că nici n-am ce să pun, ffs. Bine, poate doar poza aia cu tine dezbrăcată, pe care o s-o caut imediat ce ajung la Bucureşti." (ultima frază a rulat doar la Gogu Kaizer în creieri)

7 comments:

  1. dunare+nunta = galati? neaaa, nu esti tu din galati.

    ReplyDelete
  2. Giurgiu, blea. Scrie şi la profil, ddf.

    ReplyDelete
  3. Era un desen animat sovietic cu un pisic pe care il chema Ham! :)

    ReplyDelete
  4. 13. să le facă la Giurgiuleţi bloage ca a' lu' GK. Eu zic ca e de bun simţ, păi nu?

    ReplyDelete
  5. ce bine ca verisoara nu e Nikita

    ReplyDelete
  6. Asta e doar o fantezie de-a ta!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.