Wednesday, February 04, 2009

Windows Live Wave 3

Nu se ştie cum, dar a fost şi Gogu Kaizer la prezentarea Windows Live Wave 3. Din tot ce înseamnă acest Windows Live Wave 3, Gogu Kaizer, de felul lui, nu foloseşte decât Windows Live Messenger. Gogu Kaizer foloseşte Windows Live Messenger pentru că lez francezii zic că face parte din "company policy" în comunicarea între angajaţi + francezi [care francezi sunt un fel de naţie de zombies, adică au multe idei fixe, în general proaste şi de obicei de geaba].

Drept urmare, matematica e simplă, concluzia fiind dată de o integrală de la Gogu Kaizer la lez francezi din Windows Live Messenger [răspunsul la exerciţiul ăsta e asemănător cu acela al sistemului de ecuaţii despre "de-asta nu-i plac lui Gogu Kaizer croissantele, beretele şi pudelii"]. Pe scurt, Windows Live Ware 3 e o combinaţie de iGoogle+Yahoo!+flickr+twitter+etc+etc, cu nişte chestii utile în plus şi bună de încercat. Combinaţia, zic. Şi fiiatentlacombinaţiaastaspalătenurechi.

Pentru detalii mai "professional", vedeţi la Subiectiv, care scria postul ăla în timpul prezentării, reuşind să dea publish înainte de terminarea evenimentului, încălcând astfel bariera fluxului spaţiu-timp în scopuri meschine şi personale. Pentru altfel de observaţii, vedeţi la Arhi.

În concluzie, e de luat şi de jucat puţin cu el. Cu Windows Live Wave 3, nu cu Arhi.

1 comment:

  1. Dacă Gogu Kaizer recomandă un program, Nonsense îl probează!
    M-a surprins, its nais.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.