Tuesday, September 16, 2008

Ghidul pionierului: Cum să scapi de 10 RON

Astăzi, metoda 28: Pariul cu Titanul1

  1. Ieşi cu Titanul la o ţigare, pe balcon.
  2. Te asiguri că Titanul are o sticla de Cola, din care bea constant.
  3. Te asiguri că Titanul termină sticla de Cola şi că, înainte de a o arunca, păstrează dopul.
  4. Aştepţi calm până când Titanul aude cu urechile lui fine cum dl. Neamţul2 încearcă să-şi aprindă o ţigare pe balconul de la etajul inferior.
  5. Împreună cu Titanul, îl localizezi pe dl. Neamţul şi, implicit, îi localizezi cana de cafea (aceasta va sta liniştită pe balustradă, în timp ce dl. Neamţul îşi aprinde ţigarea).
  6. Fix în acel moment, răspunzi afirmativ la următoarea întrebare a Titanului: "Pariu că îi arunc lui dl. Neamţul dopul ăsta de Cola în cana de cafea?"
  7. Anticipezi că dl. Neamţul va lua cana de cafea de acolo după ce şi-a aprins ţigarea şi înainte ca Titanul să îi arunce dopul de Cola în cafea.
  8. Aştepţi ca Titanul să vină cu ideea de a-l suna pe dl. Neamţul, ştiind că dl. Neamţul ţine cafeaua în mâna stângă şi telefonul în buzunarul stâng al pantalonilor, iar când îi va suna telefonul, va fi obligat să lase cana de cafea pe balustradă pentru a răspunde la telefon.
  9. Fix în acel moment precizezi miza pariului: "Bă, dacă tu reuşeşti asta, îţi dau 10 RON lol".
  10. Participi la acţiunea de aruncare a dopului de Cola în cana de cafea a dl. Neamţul sunându-l de pe telefonul Titanului pe telefonul lui, având grijă să închizi când lasă cana de cafea pe balustradă.
Şi gata. Rezultatul: dl. Neamţul a lăsat cana de cafea pe balustradă, iar Titanul i-a implantat un dop de Cola în ea, conform legilor în vigoare. Desigur, ai pierdut pariul, însă a meritat ^_^

1 şi 2 Titanul, respectiv dl. Neamţul, sunt doi colegi de serviciu de-ai Gogului Kaizer, kthxbaibai.

6 comments:

  1. ...un mod exceptional de-a face un ban cinstit :)

    ReplyDelete
  2. era si mai tare daca Titanul arunca asa de tare cu dopul in cana dl. Neamtul incat s-o darame de pe balustrada. UIte o idee in caz ca mai simti nevoia sa pierzi bani la pariuri

    ReplyDelete
  3. Fara tine, lumea nu si'ar fi dat seama cum sa scape de bani.

    ReplyDelete
  4. Cred ca titlul corect era "Cum sa scapi de un dop de sticla de cola dupa ce, in prealabil, ai scapat de sticla deja goala". Zic :P

    ReplyDelete
  5. ce musamalizare....

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.