Wednesday, June 04, 2008

Nişte Mircea Badea facts

1. De fiecare dată când Mircea Badea face şpagatul, Marius Moga plagiază o melodie.
2. Dacă Mircea Badea n-ar fi descoperit călătoria în timp, dinozaurii ar fi populat în continuare Pământul.
3. Dacă Mircea Badea zice că va da foc la bărcuţe de hârtie în emisiune, atunci chiar dă foc la bărcuţe de hârtie în emisiune.
4. Mircea Badea trăieşte în România şi asta îi ocupă tot timpul.
5. Dacă dai telefonul pe silent, eşti o fetiţă plângăcioasă. Dacă îl spargi cu ciocanul în timpul emisiunii, eşti Mircea Badea.
6. Mircea Badea are soluţii la toate problemele României. Păcat că doarme atunci când le găseşte.
7. Prima şi cea mai amuzantă glumă a lui Mircea Badea a fost naşterea sa.
8. Dacă ai blog, eşti luzăr. Dacă ai o emisiune la TV în care faci abuz de faptul că oamenii pe care îi critici nu au dreptul la o replică imediată, eşti Mircea Badea.
9. Mircea Badea e cel mai frumos bărbat dintre femei.
10. Cele trei puteri constituţionale în stat sunt legislativul, executivul şi Mircea Badea.

19 comments:

  1. Inca un fact: Daca ar fi sa aleg intre a citi blogul lui Zoso si a ma uita la emisiunea lui Mircea Badea, as alege ultima varianta. Pentru ca emisiunea ofera mult mai multe.

    Am vazut si eu emisiunea de acum citeva luni in care a criticat blogul lui Zoso si mi s-a parut ca are 100% dreptate. Ok, atacul lui Mircea Badea a fost gratuit. Dar, in societate, trebuie sa existe si cineva care sa critice ce e in jur, chiar daca nu a fost provocat.

    Reactiile lui Zoso de dupa critica mi s-au parut complet deplasate si penibile. Mai are mult de invatat in privinta a cum sa reactioneze la asa ceva, in asa fel incit el (Zoso) sa iasa deasupra, si nu invers.

    Mentionez ca nu am nici o legatura cu Mircea Badea, in afara de faptul ca ma uit din cind in cind la emisiune.

    ReplyDelete
  2. 11. Gagica lui Badea nu e Oreste - e Gidea.

    ReplyDelete
  3. prea marfa :))), nu stiu ca daca le-ai facut..sau le-ai luat de undeva...dar e senzational. tin sa mentionez ca imi place si sunt fan Mircea Badea. oricat i-ar fute el in gura pe "internauti" a.k.a "noi"

    ReplyDelete
  4. hai sa lamurim niste treburi, zic:

    @anonim1: toata treaba asta n-are nicio legatura cu Zoso, ci cu lipsa de imaginatie a lui Mircea Badea si cu faptul ca nu e atat de inteligent pe cat pare. daca o sa cauti putin pe bloguri, o sa vezi la ce ma refer.

    @anonim2: n-as merge chiar atat de departe :)

    @watzap: nu le-am luat de nicaieri, dar am incercat sa le fac cat mai mult in stilul "chuck norris facts"

    ReplyDelete
  5. 11. Daca-ti folosesti mai mult gura decat sinapsele cerebrale, esti Mircea Badea.

    ReplyDelete
  6. Vreau sa postez si eu anonim :(

    ReplyDelete
  7. Vreau sa comentez si eu anonim :(

    ReplyDelete
  8. Am inteles bine? a zis si de tine prin ultimele emisiuni? Sau nu era Mircea Badea cel ce te lauda?

    ReplyDelete
  9. "cineva care sa critice ce e in jur" fi serios... ce face badea numai critica nu se poate numi. poate maimutareala.

    ReplyDelete
  10. sa stii ca uneori badea spune chestii interesante si uneori chiar e funny si are dreptate, din pacate asta se intampla numa in 1% din emisiuni

    ReplyDelete
  11. da, man, stiu, ca si eu ii urmaream emisiunea si ii dau dreptate la unele lucruri. acum s-a intamplat sa ma dezamageasca, atata tot.

    ReplyDelete
  12. Daca toti am gandi ca Mircea Badea ar muri pitipoancele si cocalarii si bamboo ar face combustie interna instantanee. Si Moga ar mai face un album cu muzica clasica originala. And that's a fact, zic.

    ReplyDelete
  13. @gogu: E bine daca iti da impresia de om inteligent. El nu s-a pretins asa ceva; doar ca a vazut si trecut prin multe; in rest, pare "cu motz in frunte" fiindca are oportunitatea sa aiba un public pentru care se ia de tot ce nu e bine in Romania asta.

    Partea cu ego-ul mare o dobandesc toti: zoso & succesul lui, fulgerica & drepturile de autor pe videoclipuri, Badea @ invincibilitatea sa (fizica).

    ReplyDelete
  14. Mircea Badea poate sa faca spagatul pe un singur scaun.

    ReplyDelete
  15. Frustrata reactie... asta e un semn clar ca "te ataci" domnule Kaizer... ca si inc azul lui zoso, este foarte important modul in care reactionezi la o astfel de situatie, poti sa te afunzi mai rau, vezi cazul de fata. Acele comparatii facute de dumneavoastra imia duc aminte de glumele cu Chuck Norris gen Chuck Norris s-a nascut intr-o casa construita de el. n-am fost curios sa "google`ez" acele comparatii dar suna foarte pueril, clar aduc a frustrare. mie personal imi place MB cu toate ca poate fac parte din cateva din categoriile luate de el la maruntit... prefer sa ma consider exceptia. o seara cat mai placuta!

    ReplyDelete
  16. Mircea Badea are patru nevoi de baza: sa manance, sa doarma, sa faca sex si sa faca spagatul pe doua scaune. Si poate sa le faca pe toate patru in acelasi timp...in timpul emisiunii.

    http://fidofacts.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Mie mi-e simpatic gagiul. Chiar daca in ultima vreme calitatea emisiunii a cam scazut drastic, de la prea multa lauda cu ratingul lui. Fata de toti terminatii astia din presa, el e total aparte. Din pacate, vad ca sunt destui tarani pe aici care inca nu pot intelege ca daca poti sa faci spagatul pe 2 scaune, asta nu inseamna ca nu poti sa si gandesti si sa poti exprima coerent si concis ceea ce gandesti.

    Traim in Romania, o tara de sandibeli..

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.