Sunday, June 22, 2008

Latino Boy

Ok, Gogu Kaizer va copia acum un text pe blogul lui, îl va modifica puţin, însă nu-i va preciza sursa. Textul ăsta e destul de vital pentru "the big picture", aşa că trebuia băgat şi aici, pentru că asta e "the big picture" de care vorbea Gogu Kaizer în urmă cu 21 de cuvinte. Nu uitaţi că Latino Boy, personajul despre care vorbeşte Gogu Kaizer aici, este un caracter fictiv, un produs al imaginaţiei. Şi asemănarea cu personajul real este peste fire de întâmplătoare. Atât de întâmplătoare încât umblă descheiat la gât cocostârcul Gât-Sucit prin fânul abia cosit.

Latino Boy este o marcă înregistrată personajului real după care a fost inspirat ăsta, personaj care este situat geografic cu biroul destul de aproape de Gogu Kaizer şi care e un idiot. Pentru că fraza asta nu pare foarte coerentă, concluzia va fi că Latino Boy e un imbecil şi aici, în acest post, şi în tentativa aia de viaţă pe care el susţine că o trăieşte.

Din istoria lui Latino Lover [istorie bazată doar pe poveştile lui, poveşti pe care el le spunea la ţigare şi în care credea cu convingere - a nu se confunda cu chestii spuse random şi la mişto; nu, omul e destul de prea arogant şi narcisist, credeţi-l pe Gogu Kaizer], menţionăm:

1. "Şi am fost în club, ştii? Şi erau două proaste acolo. M-am dus la ele, am stat de vorbă cu una, s-a băgat şi cealaltă în seamă şi la sfârşit nu mai scăpam de ele. A trebuit să facem sex în 3, că altă soluţie nu aveam"

2. "Aia, mă? Păi datorită mie a ajuns aia acolo unde a ajuns. Sincer, când a venit în firmă, era pielea p***i, n-o băga nimeni în seamă. Am stat eu puţin de vorbă cu ea, i-am zis cum stă treaba şi, na, a ajuns şefă. Dar ai văzut că atunci când am terminat cu ea, a zburat imediat?"

O parte din Legile lui Latino Boy:
  • Latino Boy are întotdeauna dreptate, pentru că aşa zice el.
  • Latino Boy are penisul de două ori mai mare decât oricare alt individ de pe planetă.
  • Dacă Latino Boy spune că un ceva e de căcat, Latino Boy nu trebuie să-şi argumenteze opinia, pentru că acel ceva este de căcat, deoarece aşa a hotărât Latino Boy.
  • Nimeni nu e mai cul, mai deştept şi mai arătos decât Latino Boy, în afară de reflecţia lui în oglindă.
  • Latino Boy nu salută. Latino Boy este salutat.
Legenda lui Latino Boy

Odată, într-o discuţie pe mail cu un grup de oameni, Latino Boy a fost pwnat. Mai exact, în termeni brilianţi, i s-a dat ruşine. Latino Boy a acţionat instant - i-a trimis mail Terminatului care a avut tupeul să îi dea lui replică şi i-a spus: "Te plictiseşti. Nu-i nimic, vorbesc acum cu producerul tău şi cu conducerea şi îţi rezolvăm problema". Din acea zi, numele lui Latino Boy a devenit un nume de care toţi au început să se teamă. Cam asta e legenda lui Latino Boy.

Probabil că Gogu Kaizer n-ar fi menţionat nimic despre filozoful Latino Boy dacă acesta n-ar fi încercat, într-o chestiune, să-şi impună punctul de vedere fără să-l argumenteze şi dacă n-ar fi declarat, la final, când a văzut că toţi ceilalţi 21 de oameni implicaţi în chestiune aveau o părere diferită de a lui, că toată treaba e "de căcat". Oamenii aroganţi care, la maturitate, încă mai merg pe principiul "dacă nu e ca mine, îmi iau jucariile şi plec. a, şi apropo, e de căcat ce faceţi voi aici oricum", care habar n-au să aducă o critică oarecum constructivă şi care trebuie neapărat să precizeze tot timpul că au penisul mai "imens" decât al celorlalţi nu sunt cul.

În altă ordine de idei, na nişte un super interviu cosmic aici.

3 comments:

  1. uite bă că nu sunt singurul care a avut parte de pct. 1.

    ReplyDelete
  2. si... latino lavaru' asta are blog?

    ReplyDelete
  3. Nu are blog, dar are un nume Pepe Zavoranu.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.