Saturday, June 07, 2008

Gogul păcălit de Scorpie

Da, nene, se mai întâmplă. Asta e, măcar Gogu Kaizer are puterea să recunoască şi să înfrunte faptul că a fost învins. Planul era simplu: intrat, cumpărat pantaloni, plecat. Doar că Gogu Kaizer a omis un lucru: ar fi fost prima dată când un plan de cumpărături făcut de acasă ar fi fost respectat.

Totul începuse bine. Gogu Kaizer a intrat în magazin, s-a îndreptat către prima pereche de pantaloni care i-a sărit în ochi şi i-a plăcut, a probat, era ok, a plătit şi a încercat să meargă către aceeaşi uşă pe care a intrat. Până la partea cu "şi a încercat", totul a durat 3 minute şi 18 secunde. De la acea parte însă, totul s-a transformat într-un haos. Scorpy a decis că e ok că magazinul are 800 de etaje. A mai decis că e ok şi intenţia de a intra în fiecare magazin, intenţie egalată numai de căutarea confecţiilor textile perfecte [paranteză: ăia de la Take That erau gay rău de tot, omg; e un video acum la tv în care omgtehhorror].

Sătul de foame şi gravitând retoric fără să-şi simtă picioarele, Gogu Kaizer nu-şi putea stăpâni uimirea faţă de energia Scorpiei, energie pe care o folosea în scopul de a alerga pe scări şi de a proba chestii. Ajungând în momentul în care percepţia asupra realităţii devenise concentrică şi incomensurabilă [exact, wtf?], Gogu Kaizer a simţit că e momentul să pună Faţa. Da, ultima şi cea mai inestetică soluţie. Cu alte cuvinte, Gogu Kaizer punea cea mai inexpresivă meclă pe care o are el în repertoriu de fiecare dată când Scorpy propunea să intre într-un magazin. Vizibil iritată de privirea tâmpă a lui Gogu Kaizer şi de sarcasmul prin care nasul său completa această privire, Scorpy se enerva şi nu mai intra în magazin. La final, Gogu Kaizer a făcut un exces de zel şi a făcut uz de cea mai imposibil de inexpresivă meclă a sa. Atât de imposibilă, încât copiii de trei ani începeau să plângă, vânzătoarele să greşească inventarul, câinii să alerge după propria coadă şi Scorpy să îşi piardă orice chef de a mai intra în vreun magazin.

Emoţionat de victoria recentă, Gogu Kaizer a uitat să-şi pună faţa normală la loc şi a ieşit aşa. Când a realizat, a fost deja prea târziu, pentru că s-a blocat. Deşi nu e mare diferenţă faţă de cum arăta înainte, Gogu Kaizer e de părere că a fost un sacrificiu care a meritat să fie făcut sau ceva asemănător. Doar că acum, ca să-şi revină, Gogu Kaizer trebuie să asculte o melodie compusă de Moga. Paradoxul este că nu există nicio melodie care să fie compusă de Moga în adevăratul sens al cuvântului. În concluzie, Gogu Kaizer va rămâne cu mecla asta for ever. For ever ever. For ever ever?

La final, întrebarea zilei: cum sună nişte "audio Kaizer" sau nişte "Video kaizer"?

7 comments:

  1. gogu a uitat sa precizeze faza in care scorpia s-a suparat, a tipat putin la el si totul s-a terminat cu bine :D

    ReplyDelete
  2. puah, cum sa uiti sa precizezi o faza care nu exista? a?

    ReplyDelete
  3. adicatelea nu exista faza in care scorpia a tipat, da? in rest, totul s-a terminat cu bine...fatza ca fatza, dar profilul se schimba la acreala??

    ReplyDelete
  4. Sper ca nu si profilul, oricum ar fi de mare ajutor un training cu Fata, pentru a o putea folosi cu Scorpia personala. ;)

    ReplyDelete
  5. Şi dacă făcea şi Scorpia o faţă, zic, la nasu’ lu GK? Touché?

    ReplyDelete
  6. alexe, tu cam tii cu ursul, vad, si ii dai idei...

    ReplyDelete
  7. Nişte 'video Kaizer' şi nişte 'audio Kaizer' sună foarte bine. Vrem să-l auzim/vedem pe Gogu Kaizer vorbind despre Gogu Kaizer!

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.