Wednesday, May 07, 2008

Role models

Mişcă-ţi pi*da, du-te şi fă-ţi [tu ţie pentru tine însăţi etc] nişte bani.
Că Anda Adam e o petardă incorigibilă întrecută în inteligenţă de orice moluscă moartă din Dunăre, se ştie. Că Moga şi-a dezvoltat al şaselea simţ - ăla prin care poate face abuz de copy-paste doar prin forţa encefalului - se ştie. Ce nu se ştie e că Gogu Kaizer a rămas fără ţigări. Melodia i se potriveşte Andei Adam perfect şi explică destul de clar de ce respectiva încă mai face parte din peisajul cultural al României. Îndemnul, mesajul şi povaţa pe care Anda Adam vrea să le transmită generaţiei hi5 sunt pe cât de îndrăzneţe, pe-atât de admirabile.

Acuma, între-bare: numai lui Gogu Kaizer i se pare că anumite părţi din melodia asta [pe la 00:29] seamănă cu anumite părţi din melodia asta [pe la 00:17] ? A, nu? Ok, pardon, e Gogu Kaizer prea paranoic. Sunt vreo 3-4 secunde, ddf. Adică dacă faci o mega combinaţie din bucăţi diferite aparţinând mai multor melodii nu înseamnă nimic. Dar!

Dragă Mogo,

Gogu Kaizer doreşte să te felicite pentru înţelepciunea-ţi nemărginită. Serios, e profund impresionat de originalitatea versului menţionat la începutul postului şi pe care ai reuşit să-l integrezi atât de natural într-o melodie atât de redundantă. Unde mai pui şi că melodia este râgâită de interpreta uşoară de muzică uşoară Anda Adam. Totodată, Gogu Kaizer doreşte să-ţi reamintească faptul că există o diferenţă între a="melodia asta are succes pentru că toţi puţăblegii o ascultă pe telefoanele lor cu mp3" şi b="melodia asta are succes pentru că am vorbit eu cu ăia de la radio şi de la tv să-i exaspereze pe muritorii ăia de rând cu ea, difuzând-o o dată la 16 minute".
În altă ordine de idei, Gogu Kaizer aşteaptă hitul verii 2008, pentru că melodia Andei deja s-a dus la vale. Adiţional, doreşte să te roage, dacă ai amabilitatea, desigur, să faci astfel încât hitul verii să semene cu melodia asta, că e destul de culăreanu. Ştii tu cum să faci - să semene cu aia, dar să nu fie exact la fel. Adică doar să semene la fel la fel cu aia, atâta tot.

Cu infinită stimă,
Kaizer Gogu

4 comments:

  1. Kaizerule Gogule, de obicei nu dau dreptate multor bloggeri. Pentru ca prin constructie, acestia nu au dreptate. Au strambate. Intelegi tu...

    Tu si eu si ceilalti 10-11 oameni normali, cu "common sense", din Romania...vom fi nevoiti sa ne obinsuim cu ideea. Generatia "Traiesc, deci Hi5" este multi. Printr-o tactica gandita, ne pot lua prin invaluire si sufoca catre o moarte subita si trista.

    Chestia asta reiese si din melodiile care este. In topuri, la teveu sau la radiou. Daca vom incerca sa luptam impotriva lor, sigur vom esua intr-un mod maxim lamentabil. Prosti, dar multi.

    ReplyDelete
  2. victor, d00d... La noi e haifaiv, prin alte parti e myspace, peste tot e la fel. Nu e problema din Romania, e problema din toata lumea. Noi doar o resimtim.
    In plus de asta, Anda Adam... Rihanna... it's all the same. Doar compozitoru difera care in cazul nostru e un agaritch, iar in cazul lor un mesereas.
    ...ba ce somn imi e !

    ReplyDelete
  3. da frate, asta e campionul furaciunilor din romania , dar le face cu stil, nu?

    daca 5 note sunt la fel si a 6-a difera cu un semiton nu e aceeasi melodie, ca sa citez clasici in viata.

    ReplyDelete
  4. Da, corect. Oricum, nu citesc nici un post care are mai mult de 3 paragrafe si nici un comment de mai mult de 5 cuvinte. Ceea ce inseamana ca nici comentariul asta nu l-am citit, ceea ce insmeana ca nici nu l-am scris. Ceea ce e cam ciudat, cam un feeling ca a am scris ceva cand am fost la tine pe blog, si posturi nu aveam cum sa scriu, ca n-am dreptul. Dar ar fi cul sa scriu un "mue, ceac pac, ședință, pârș" la tine pe blog. M-ar citi multă lume, mi-ar da lepșe virtuale (aia pe bune o mai stie cineva?), si as putea sa am o erectie mica cand vad traficul (cand zic mica, gândeste-te ca k2 e mai mic ca Everest). Oare e limita de cuvinte la comentarii? Oare ar trebui sa ma apuc de munca? Oare are viata sens? De ce se bese lumea?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.