Thursday, April 10, 2008

Fifi Flauşatul şi Bastârca Leneşă

În timpuri străvechi, pe când dragonii făceau trafic de droguri şi ascultau manele la telefoanele lor şucare cu mp3ReAdY sau ceva asemănător, trăia foarte bine şi lejer un împărat faimos, pe care îl chema Pardalian. El era foarte bun prieten cu Regele Berilă, dar Regele Berilă nu ştia treaba asta, pentru că ei doi, de felul lor nu prea erau contemporani. Unul din ei a murit cu 800 de ani înainte să se nască celălalt, dar nu se ştie exact care cum a fost, pentru că la vremea aia, oamenii aveau DVDuri şi CD-RW, fără să le treacă prin cap să inventeze mai întâi CDuri sau invers.

Într-o bună zi, Împăratul Pardalian a plecat să se plimbe prin regat, îmbrăcat ca unul din slujitorii lui. Pe drum s-a întâlnit cu Blană Trafic şi cu Viorel, care au fost aruncaţi înapoi în timp de Gogu Kaizer pentru că aşa a avut Gogu Kaizer chef atunci. I-a părut rău după aia, dar i-a trecut. Plus că au fost înghiţiţi de nişte dragoni manelişti şi nu mai avea rost să-i aducă înapoi aşa, regurgitaţi. Blană Trafic şi Viorel au trecut pe lângă Pardalian fără să zică nimic şi s-au împiedicat 232 de secunde mai târziu. Totul a devenit foarte clar pentru Pardalian atunci.

Nu la mult timp după asta, îşi făcu apariţia în scenă Fifi Flauşatul, care era un fel de Latino Lover [boy] Lover [Latino Lover [boy] Lover este o marcă înregistrată personajului real după care a fost inspirat ăsta, personaj care stă la 3-4 rânduri de Gogu Kaizer şi e un idiot, însă fraza asta nu pare foarte coerentă, drept pentru care concluzia va fi că Latino Lover [boy] Lover e un imbecil şi aici, în poveste, şi în tentativa aia de viaţă pe care el susţine că o trăieşte]

MOMENT!!!!1

Din istoria lui Latino Lover [istorie bazată doar pe poveştile lui, poveşti pe care el le spunea la ţigare şi în care credea cu convingere - a nu se confunda cu chestii spuse random şi la mişto; nu, omul e destul de prea arogant şi narcisist, credeţi-l pe Gogu Kaizer], menţionăm:
1. "Şi am fost în club, ştii? Şi erau două proaste acolo. M-am dus la ele, am stat de vorbă cu una, s-a băgat şi cealaltă în seamă şi la sfârşit nu mai scăpam de ele. A trebuit să facem sex în 3, că altă soluţie nu aveam"

2. "Aia, mă? Păi datorită mie a ajuns aia acolo unde a ajuns. Sincer, când a venit în firmă, era pielea p***i, n-o băga nimeni în seamă. Am stat eu puţin de vorbă cu ea, i-am zis cum stă treaba şi, na, a ajuns şefă. Dar ai văzut că atunci când am terminat cu ea, a zburat imediat?"

END OF MOMENT!!!!1

Fifi Flauşatul îi spuse atunci lui Pardalian:
- Eu mollah venit la voi aici căutat fetiţe găsit nema!
- Yoyoyoyo, şerifule, ce faci mă?
- Eu găutat fediţe măi găsit nema!
- Păi, băi nene, yoyoyo, de ce cauţi acuma, că încă nu s-a inventat lama de ras. Toate au mustaţă, rly!
- Ce zice tu? Ai fetiţe dai la mollah măi?
- Ok, dude, începi să fii gore.
- Tu adus mie fetiţe dau eu 50 euro la tine măi!

Exact în momentul în care Fifi Flauşatul a apucat să pună semnul exclamării la sfârşit, a apărut un dragon manelist, care îi spuse:
- Barosane, ham eu hfetiţe phentru thine, măh.
- Ce? Mollah nu înţelege măi.
- Bhăi nene, tu dhai bhanu', eu aduc puştoaica să dea din motoare, ce nu-nţelegi?
- Ce zice? Tu făcut mollah puştan??? Mollah e bărbat, mollah are euro!
- Hai de şatra mamii mele, dacă nu mă-nnebuneşti! Bhăi, capsomanule, nu the-am făcut puşthan, am zis că aduc fete la tine tu dat banu'!
- Mollah nu capsoman! Abdul sambora felii salam shaworma halim ciubuc!!!1

Moment în care dragonul a pus manele la telefon şi a plecat jubilând şi măsurându-şi coatele constant. Pardalian, care până atunci tăcuse mâlc, îi spuse lui Fifi:
- Dude, eu deja m-am plictisit. Când apare Bastârca Leneşă şi ce are de gând să facă?
- Nu ştiu, mane, vedem în episodul următor, că mi-e cald, m-am plictisit şi mă doare capul. Plus că nuş ce vrea Blană Trafic, ddf.

6 comments:

  1. bine ca in sfarsit ai deshtili curate. intepenisesi cu ciocolata aia. cred ca se si lipisera degetele. motiv pentru care, sau din cauza carui fapt, cam intarziai cu posturile. adica, ce scrii tu pe blogu' asta, nu postu' de pasti, craciun
    da-mi voie sa nu aplaud aparitia in traseul vietii tale, a lui fifi flausatul. o sa regrete. daca nu a inceput deja

    ReplyDelete
  2. scuze pentru offtopic, dar stiu ca lucrezi in industria jocurilor pe mobile. Eu am un iphone si as vrea sa instalez un joc de sah, (gratuit daca se poate) pe el. ma poti ajuta cu un lnik sau un sfat?
    mersi:)

    ReplyDelete
  3. din cate stiu, nu trebuie decat sa copiezi acele .app in folderul cu Applications. sau sa intri pe net de pe telefon si sa te chinui cu installerul ala flausat al lor, care la romana merge cu 0,0000000ceva/s.

    ReplyDelete
  4. ba, din contra categoriei (dacă se poate zice aşa), e foarte funnea. şi realist. de aia trăim într-o lume amuzantă şi extraordinar de minunată, zic. ("zic" at the end of a sentence is a trademark of GK. Copyright 2008. All rights reserved. Thank GK for letting me use his expression - or not? :) )

    ReplyDelete
  5. Pardalian măh? Mânca-mi-ai o mână :)
    De unde şi până unde ai scos numele astă, târtanule care eţti tu târtan?

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.