Friday, April 04, 2008

Dragă Trattoria di Venezia

Gogu Kaizer e foarte dezamăgit de prestaţia voastră culinară din ultima vreme. Fiind client entuziasmat de mai bine de 2 ani, Gogu Kaizer obişnuia să sărbătorească ziua de salariu [nu numai, desigur] crăpând în el ba nişte spaghete, ba nişte lasagna, ba nişte pizza. Pe care, între voi fie vorba, Gogu Kaizer le considera cele mai delicioase din oraş.

Spre demoralizarea lui Gogu Kaizer, în ultimele două luni aţi dat-o constant în bară. Tot ce obişnuia Gogu Kaizer să halească de la voi nu mai avea gustul cu care era el familiarizat. Aseară s-a gândit să vă dea o ultimă şansă, însă a regretat. A regretat pentru că a realizat că a fost ultima, a regretat pentru că l-aţi dezamăgit, a regretat pentru că ştia că, din acel moment, lucrurile nu vor mai fi la fel. Nu vor mai exista seri în care Gogu Kaizer să plece atât de sătul încât să-i fie lene să traverseze strada, nu vor mai fi seri în care Gogu Kaizer să se gândească dacă să-şi schimbe id-ul de messengereanu din sătuldefoame în pestefiredesătul, nu vor mai fi seri în care Gogu Kaizer să aibă remuşcări că nu poate să bage în el toată porţia de spaghete. Şi Gogu Kaizer preţuia acele seri la fel de mult ca măririle de salariu. Poate chiar mai mult, că erau mai dese şi nu vrăjeli.

Probabil aţi schimbat bucătarii, probabil v-aţi pierdut îndemânarea sau poate vă străduiţi prea mult - lui Gogu Kaizer deja nu-i mai pasă. E mult prea târziu, răul a fost făcut şi nu mai e cale de întoarcere. Adio!

PS: Şi nici nu primeaţi boane de masă!

3 comments:

  1. lasagna - musaca aiurea. (cel putin la comanda). incearca lasagna de la pizza hut.

    ReplyDelete
  2. Hell no!!!!1 Ultima data cand am mancat am ajuns sa lucrez acolo, deci nu.

    ReplyDelete
  3. lol. e nasol cand se ajunge la ceva de genu'. daca imi distrug astia in bacau pizza hawaiana ma duc si il scalpez pe bucatar.in orice caz mancare ca la mama acasa nu e nicaieri si am "martori" la treaba asta.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.