Friday, March 14, 2008

Întrebarea zilei + un fel de bonus

Gogu Kaizer e fascinat de curajul unor flauşaţi care, dintr-o ironie a sorţii, sunt colegi de serviciu cu el. Mai adineauri, Gogu Kaizer primeşte un mail oficial de mare anvergură de la "ăi mai mari de peste hotare". Uşor amuzat de modul în care respectivii au transmis mesajul, Gogu Kaizer a "reacţionat" cu voce tare: "Păi să nu-i dau un reply cu fuck off?". Moment în care, de undeva din jur, se aude că "Dă reply to all!". La care Gogu Kaizer a răspuns, ridicându-se de pe scaun, că "Da, corect, hai că dau. Da' care ai fost cu ideea?". Surprinzător pentru freza lui Gogu Kaizer, în jur nu se auzea decât un "cri, cri, cri..." vag. Acuma, nu că ar fi Gogu Kaizer un mălău impunător cu meclă de delicvent juvenil, dar dacă ai avut curajul să dai o replică din spatele unui monitor şi să nu ţi-o asumi când e cazul, fă-te că mori şi tu periodic în beznă.

Deja devine enervant pentru Gogu Kaizer să tot interacţioneze la serviciu cu imbecili care nu au simţul umorului. Ceea ce face Mezelul aici presupune, teoretic, ceva "fun", însă ce nu înţelege acelaşi Mezel e cum dracu' poate fi ceva "fun" dacă oamenii care fac acel ceva reprezintă însuşi antonimul noţiunii de "fun"? Bleah, maţe.

În altă ordine de idei, ca să nu fie 100% un post frustrat, Gogu Kaizer declară că e puţin ofticat pe nişte prejudecăţile conform cărora eşti cocalar dacă:
  • faci boze cu telefonul, care săracul telefon are cameră de 3,2 MP şi chiar face poze cul
  • asculţi muzică la telefon, dar nu la difuzor, ci discret, la căşti
  • te joci pe telefon în metrou
  • etc.
Cu alte cuvinte, Gogu Kaizer vrea să facă poze cu telefonul lui, pentru că nu degeaba are amărâtul camera aia, dar nu vrea să fie cocalar . Aşadar, întrebarea zilei: există vreo şansă ca românii să renunţe la nişte prejudecăţi penibile, prejudecăţi care există din cauza şukarilor, kiparoşilor, barosanilor, mult-prea-bogaţilor, ireversibililor, nemuritorilor [păi ăştia vor trăi cam foarte mult] manelişti?

3 comments:

  1. asteapta si tu sa fie depasite camerele de 3.x M si vei iesi de sub incidenta categoriei "cocalar" :)

    ReplyDelete
  2. cre' ca era blana ala cu reply to all :P

    ReplyDelete
  3. lol, eu cred ca era cineva care sta cu fata spre noi :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.