Thursday, March 13, 2008

Nişte umplutură

Şi pentru că e trecut de 17:03, iar aici ar fi trebuit să stea semeţ un super post articulat, "nemonosilabic", îndrăzneţ şi care să pună punctul pe "i". Punct. Sa oprit propoziţia. Na m-ai vrut să meargă m-ai departe. Sa băgat un punct acolo care a stricat toată manevra. Dar pentru că Gogu Kaizer se grăbeşte, urmează nişte un videoclip cu ţâţe. Sâni. Boobz, astea.



Poate pare incredibil, dar e peste firea omenească de adevărat: Gogu Kaizer se grăbeşte. După atâtea posturi în care a susţinut până la refuz şi până marţi că el nu se grăbeşte, ia-tă că a venit momentul în care se poate dovedi ştiinţific că Gogu Kaizer a minţit fără neruşinare. E c-a şi cum a-i vrea să repari o Dacia 1310, care are o uşă mâncată de rugină, şi nu ştii de ce hârâie, drept pentru care decizi că e de l-a jigler [sau cum s-o numi el]. Ok, cu cât scrie m-ai mult aici că se grăbeşte, cu atât Gogu Kaizer trebuie să se grăbească mai tare, ceea ce e gore, că metroul de la 1 Mai pleacă l-a ore fixe.

Fără greşelile gramaticale de rigoare, na nişte un link către nişte p0rn.

LE: orice greşeală gramaticală sau de ortografie din textul de mai sus face parte din imaginaţia ta, pentru că Gogu Kaizer a scris mega perfect. Adică un fel de "la tine-n cap, bă!".

10 comments:

  1. Ave, Gogu! În sfârşit te-ai decis să fii cu adevărat Gogu Kaizer. Respect! :) Te-am luat la nişte ochi pe Blogreview, s-a afle toata blegosfera rumâneasca ce Gogu Kaizer esti!

    ReplyDelete
  2. Jiglerul reprezinta 87,33% din problemele unei dacii 1310.

    ReplyDelete
  3. "c-a si cum"? O_o

    ReplyDelete
  4. Hai, ma, gogule, nu fi nasol, zi-mi ce-i aia gege (gg), ca-s mic si prost (Golden Globe? gotta go? graphic generator?). Ai mila :)

    ReplyDelete
  5. Gamaglobulina? Gateway to Gateway?? Great Genius??? (please...)

    ReplyDelete
  6. lol, ti-am raspuns la alt post, lol. dar mai na:
    "gg" are niste o dubla semnificatie - vine de la "good game" si de la "good, good" [asta dintr-un episod de "Family Guy" cu un gandac - pusesem pe blog la un moment dat :)]
    copy-paste, frate. teh ultimate power

    ReplyDelete
  7. stiu, gogule, am citit, dar te tachinam...

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.