Sunday, March 02, 2008

Mă doare, mă nânc, mă treaţă

Cel mai kaizerian blog dintre toate blogurile feminine are super onoarea de a vă prezenta lamentabil reţeta succesului degeaba în nimic. Iar pentru asta, acelaşi blog vi-l prezintă pe cel mai remarcabil, dar încă nu ridicol, cel mai vizibil, dar extravagant, cel mai intransigent, dar retoric, gazda dvs. din acest post, GK - a pierdut la macaua pe coji de seminţe şi la verde-stop, drept pentru care are 15 minute de prestat la bucătărie despre haleală. Cel mai probabil, nişte cartofi prăjiţi, că doar de cam aşa ceva e în stare. Păi, reţeta succesului degeaba în nimic e că dacă nu faci nimic, eşti degeaba, deci ai succes degeaba în nimic. Gogu Kaizer e convins că există pe undeva printr-un manual de liceu o formulă cu sinalfa tgbeta şi alţi balauri d-ăştia care pot dovedi coerenţa reţetei.

1 Martie - una din zilele în care ai vrea să fie legal să spânzuri vânzători ambulanţi. Păi ar fi cul să mergi prin oraş [impropriu spus, pentru că s-au mutat cu tot cu aragaz, faianţă, prezervative şi muci în toate pieţele, staţiile de autobuz şi, mai inteligent, pe toate trotuarele din oraş, făcând imposibilă deplasarea flegmatică, dar cu momente de scărpinat masculinitatea de maximă intimitate a românului deţinător de nervi]. E normal să pui punct după o chestie în care voiai să zici ceva, dar ai deschis o ditamai paranteza chitroasă, ai exagerat, ai închis-o şi ai uitat ce doreai să spui la început. D-asta n-are rost fraza, că e construită în ciuda Lecitinei.

Desigur, importanţa acestei zile nu putea să treacă neobservată de Gogu Kaizer, care, ca în toate zilele de sărbătoare ce atentează la portofelul lui în favoarea Scorpiei, i-a făcut acesteia cadou o shaworma. Sf. Nicolae - shaworma, Crăciun - shaworma, Dragobeată - shaworma, 1 Martie - shaworma. S-ar putea ca de 8 Martie să nu mai fie aşa surpriză cum speră Gogu Kaizer. Partea bună e că gestul mega simbolic al lui Gogu Kaizer este întotdeauna apreciat. Asta probabil datorită metodei sale de pregătit terenul: se asigură că în ziua respectivă Scorpia nu mănâncă nimic, chiar dacă asta înseamnă să se sacrifice şi el.

Pentru anul următor, Gogu Kaizer are deja pregătită lista cu posibile cadouri: o şaibă, un nasture, hârtie igienică [dacă vreţi să aflaţi metoda de pregătit terenul pentru acest cadou, trimiteţi un mail la chiarnuvreausastiu@baestiprost.ro], calmante, un scaun ş.a.m.d.

Temă pentru acasă.

6 comments:

  1. Pata pata pata pon!
    N-ai zis că fără UMD original se blochează după vreo 10min. Acuma zi unde sunt UMD-urile originale ale Vărarului pt a putea juca Pata pata pata pon în condiţii optime.

    ReplyDelete
  2. N-am zis, pentru ca nu se blocheaza. UMD-urile originale cica ar trebui sa apara si pe la noi, dar habar n-am unde. Oricum, o sa-l cumpar no matter what, lol.

    ReplyDelete
  3. poate un falafel (ca tot are conotatii... biblice)

    ReplyDelete
  4. ala de pe site e doar un preview sau cum? l-am terminat cred, prea bestiala coloana sonora

    ReplyDelete
  5. Cred ca-mi place partea cu mă treaţă, restul mi se pare obs cur

    ReplyDelete
  6. Eu acuma-l trag de pe torrente si incerc sa-l joc cu un emulator.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.