Tuesday, March 04, 2008

Inutilităţi next-gen

Din seria "Gogu Kaizer te mai învaţă", urmează o colecţie de ceva incert şi fără niciun scop anume.

I. Cum să te faci că scapi subtil de impurităţile nazale.
  1. Te uiţi în stânga şi-n dreapta ca să te asiguri că eşti într-un loc populat. Dacă nu era un loc populat, n-ai mai fi vrut subtilitate. Pe de altă parte, dacă nu eşti într-un loc populat, însă vrei tu neapărat subtilitate, primul pas pentru tine ar fi să te prefaci că eşti într-un loc populat.
  2. Uită-te bine în faţa ta şi observă că ai un birou. În caz că nu ai birou, abortează operaţiunea. Eventual "abortează", cu ghilimele, că unii sunt retarzi.
  3. După ce că ai observat că ai birou, încearcă să te bagi sub el. Dacă nu reuşeşti, mai încearcă. Dacă iar nu reuşeşti, mai încearcă. Dacă nici acum nu reuşeşti, mai încearcă. Dacă nu reuşeşti, mai încearcă mâine, că eşti prăfălache.
  4. Ieşi cu grijă de sub birou, fără să dai de bănuit.
  5. Purcede în a duce misiunea la bun sfârşit, aşa cum te-a învăţat pe tine mama ta, când erai mic.
  6. Momentul subtilităţii: ataşează subtil rezultatul misiunii tale sub birou.
II. Cum să eviţi să primeşti rest lame de gumă "Orbit".
  1. Du-te la un magazin normal, fă-ţi cumpărăturile normal şi aşează-te normal la coada normală de la casă.
  2. Când îţi vine rândul să plăteşti, fugi. Cu sau fără cumpărături - nu contează. Fugi ca şi cum ai concura la 100 m garduri, având grijă să-ţi fluturi uniform mâinile în ritm cu picioarele.
  3. Dacă nu reuşeşti să fugi, mai încearcă. Dacă iar nu reuşeşti să fugi, plăteşte cu cardul.
  4. Dacă nu ai card, plăteşte cu bani "gheaţă", având grijă să ai fix suma solicitată.
  5. Dacă nu ai fix suma solicitată, plăteşte cum poţi şi cu ce ai şi aşteaptă să-ţi dea restul.
  6. Dacă ai primit ca rest lame de gumă "Orbit", înseamnă că n-ai reuşit să nu primeşti rest lame de gumă "Orbit". Cel mai probabil nu ai urmat întocmai şi foarte precis paşii acestui tutorial.
III. Cum să eviţi situaţii neplăcute şi jenante, care te-ar putea marca toată viaţa şi în urma cărora ai putea să-ţi pierzi tot respectul de sine, ca de altfel şi integritatea personală, alături de locul bine-meritat în mândra societate românească.
  1. Primul pas ar fi să recunoşti imediat o astfel de situaţie. Odată identificată, vei putea foarte lejer să o controlezi.
  2. Al doilea pas ar fi acela să eviţi situaţiile respective, dar pentru că eşuezi lamentabil la chestia asta, treci la următorul pas.
  3. Al patrulea pas e să ignori faptul că nu există pasul trei şi să accepţi că oricum nu îi numărai [pe ei, zic, pe paşi, pe ei îi], dar că nu poţi să zici că nu erai atent, doar că ţi se pare o tentativă penibilă [ea, tentativa] pentru Gogu Kaizer să evite faptul că nu ştie cum să continue acest tutorial. Cel mai bine ar fi să treci peste.
  4. Următorul pas e să admiţi că acum citeşti chestia asta doar pentru că e scrisă [ceea ce, la un anumit nivel, ar părea chiar logic] şi că eşti curios dacă.
  5. Evident, în acest moment controlezi situaţia. Cel mai corect acum faţă de tine e să încerci să-ţi aminteşti cum se dansa "macarena". Sigur ai dansat "macarena". Nu există fiinţă umană p-aciia care a prins perioada de glorie a "Macarenei" şi nu a dansat chestia aia. Tocmai d-asta încerci să-ţi aminteşti acum cum dracu' era dansul ăla. Aproape că îţi vine să cauţi pe youtube, dar bine că a pus Gogu Kaizer deja un link aici.
  6. Ultimul pas în acest tutorial e să-ţi aduci aminte despre ce e vorba aici şi să te feliciţi pe tine însuţi tu te pe tine te însuţi. Tu.
  7. Adevăratul ultim pas e acela de a observa cât e ceasul şi să pleci acasă, pentru a te pregăti să nu te grăbeşti mâine la serviciu. Ca de obicei, de altfel, pentru că dacă îţi aminteşti tu bine, nu te-ai grăbi decât dacă ai întârzia undeva. Şi tu nu ai motiv să te grăbeşti.
Evident, singura concluzie pe care o va trage Gogu Kaizer de aici e că de acum înainte va şterge comentariile semnate letargic "Anonim", indiferent de mesajul pe care acestea îl transmit, doar pentru simplul fapt că a devenit alergic la cuvântul respectiv. Dar lenea bate intenţia, iar intenţia contează, deci rezultă că lenea contează.

5 comments:

  1. 1. suflu nasu' doar la baie
    2. am evitat mereu :)
    3. pe cine faci tu macarenist, bah?

    Semnat: anonim :)

    ReplyDelete
  2. fervex got the best of you?

    ReplyDelete
  3. Interesante sfaturi; desigur ca cel mai bun mi se pare sfatul cu privire la restul dat in lame Orbit. Tocmai am descoperit Gogu Kaizer, si mi se pare interesant.Deci tine-o tot asa Gogu Kaizer!

    ReplyDelete
  4. GK ruleaza:))
    da iar am primit lame orbit rest ,in vis ma bantuie lasasem si cumparaturile si aruncau cu lame orbit dupa mine.tragic:|
    yours faithfuly,
    anonim muahaha

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.