Monday, March 31, 2008

Horror umoristic

S-ar putea ca Gogu Kaizer să nu mai doarmă în noaptea asta. În ultima lună, a avut parte de două vise axate pe acelaşi subiect, ultimul fiind cel de noaptea trecută. Nu e Gogu Kaizer un maniac cu chestiile astea, însă când ceva e horror, e horror şi gata.

În urmă cu 3-4 săptămâni...
- Deci eu nani, k? zise Gogu Kaizer. Capul îi căzu în pernă, iar el începu să sforăie ca o fetiţă de 5 ani şi să saliveze random pe unde apuca. Auzea din ce în ce mai vag sunetele din juru-i, iar întunericul îi lăsa o senzaţie caldă de varză cu jumări. Ambientul perfect pentru un nani corect - de fiecare dată când Gogu Kaizer vede varză cu jumări, adoarme.

Nu foarte brusc, Gogu Kaizer se văzu privind o câmpie verde întinsă, tulburată de o linişte ameţitoare. În dreapta lui era un prieten bun de-al lui, la care se va referi în continuare cu apelativul Fifi Înaripatul. La un moment dat, Fifi Înaripatul exclamă către un punct din zare: "Uite-i!". Şi începu să fugă în direcţia opusă. Gogu Kaizer, nedumerit, încercă să priceapă ce era punctul care se apropia de el şi care devenea din ce în ce mai mare şi mai întins. Nu la mult timp realiză că respectivul punct nu era nimic altceva decât o gloată de zombie care se târau ameninţător către el. Aproape inexistent a fost momentul în care Gogu Kaizer a ajuns la 800 km/h, ajungându-l din urmă pe Fifi Înaripatul, ba chiar întrecându-l.

Privind din când în când în urmă, Gogu Kaizer observa stupefiat că teh zombies se apropiau tot mai ameninţător de ei. Nu-şi putea explica de ce, având în vedere că ăia abia se târau, iar el băgase şi NOS. În cele din urmă, Gogu Kaizer şi Fifi Înaripatul erau aproape înconjuraţi de teh zombies. Cei doi trăgeau din răsputeri să mărească distanţa dintre ei şi mortăciuni, însă nu reuşeau.

Punctul culminant a fost cel în care teh zombies l-au prins pe Fifi Înaripatul. În acel moment, Gogu Kaizer s-a oprit şi a exclamat perplex, cu 8 cuvinte/secundă, ţopăind haotic, însă frenetic ca o capră şi cu gura până la urechi:
- Buahahah! Flauşatule, te-au prins zombălăii! Lol roflmao zomg pwnd! Buahahah! Cum au reuşit, mă, să te prindă nişte melci?! Cât poţi să fii de flauşat? Tra la la la laaa laa laaa, eşti un pră-fă-lăăăăă-ău, tra la la laa la la laaa laaa, o să te mănânce zombălăii! Ownd, pwnd, astea!

Tot miştoul ăsta şi diverse dansuri pentru chemat ploaia în timp ce teh zombies îşi făceau liniştiţi munca de zombie cu Fifi Înaripatul. Partea gore e că teh zombies nu mai aveau nicio treabă cu Gogu Kaizer, iar Gogu Kaizer era chiar amuzat de situaţie. Drept pentru care şi-a văzut liniştit despre zburdat în pasul ştrengarului peste câmpia de-un verde halucinant.

Cât despre noaptea trecută, Gogu Kaizer nu-şi mai aminteşte nimic acum, în afară de faptul că protagonişti erau tot băieţii veseli care papă creiere la micul dejun. Doar că de data asta n-au mai fost la fel de amuzanţi ca atunci.

11 comments:

  1. Kaizergogule,ce sa fac etapa viitoare la echipa Fantastica? Sa joc cu Fabbiani sau nu?

    ReplyDelete
  2. ma duce gandul la "stubs the zombie".

    ReplyDelete
  3. gogu should watch braindead for the ultimate gore (xbox gore system, intel dual-gore, these ones, i say).

    ReplyDelete
  4. Ii recomand stimabilului gogu kaizer sa nu mai manance ciocolata inainte de culcare...pentru ca are efecte afrodisiace.

    Conform dictionarului de interpretare a viselor a stralucitoarei inzestrate Vrajitoarea Ciresica, a visa zombie inseamna: "dorinte sexuale puternice, nevoi erotice majore, simti nevoia unei refulari prin sex sau agresivitate; avertisment cu privire la latura ta intunecata, fii atent sa nu descatusezi trasaturile tale ascunse, atractie periculoasa spre rau sau pericole"

    :))
    Pentru dezlegare cununii, farmece si alte cele: ciresica_nambar_uan@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. ce nu mai tii tu minte, e defapt episodul 2, INTOARCEREA, s au saturat baietii de creier la breastfakst si s au hotarat sa incerce ceva Kaiser:P

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.