Wednesday, February 13, 2008

Ziua lui Vălicu

- Iubi, ce-mi iei de Val's Day?
- Nu ştiu, iubi. Hai prin Unirii, poate vezi ceva ce-ţi place.
- Perfect, iubi, că oricum nu se mai duce nimeni în Unirii.
- Superb, iubi! Acum hai să ne jucăm barbut pe hârtie igienică!

A trecut şi Gogu Kaizer prin Unirii aseară, să-şi ia o husă amărâtă de PSP de la târtanii ăia de la etajul 3. Bine gândit, Gogule! Eşti mega inteligent. Ce? Principalul motiv ar fi fost reducerile de până 80% la ţismuliţe la Leonardo? Baliverne, Gogule!

Parterul magazinului era inundat de trendinezii lu' Peşte, care migrau din McDonald's în toate tarabele cu inimioare, argintărăi, ursulache şi alte asemenea dovezi de deci-diseară-folosim-prezervativul-da? Veveriţe străvezii, cu freza smulsă pe alocuri, îşi parcau bucile imense în faţa câte unui magazin şi nu mai puteau fi depăşite decât dacă aruncai o halcă de carne undeva pe jos, că fugeau după ele [metodă testată în Mall şi garantată de GK - întruchiparea calităţii de calitate]. Partea tristă e că veveriţele astea erau înoţite de flauşaţii lor - fiecare cu al ei. Flauşaţi care arătau exact ca ele. Mai mult chiar, ei erau ăia care purtau gluga cu puf. Ştii cât i-a luat lui GK să se prindă care e masculul şi care e femela? Lui GK i-a luat fix 46 de secunde să se prindă care e masculul şi care e femela. Dar ştii cum s-a prins GK care e masculul şi care e femela? Masculii erau ăia care ţineau telefoanele la vedere. Oricât de emo sau gay ar fi moda adolescenţilor de azi, masculul va ţine întotdeaună telefonul la vedere.

"Bun, dar pentru ce?", întreabă un telespectator fidel din Avembucia Vemvaloare. Păi dacă la început ziua lui Vălicu a fost copiată de români de la americani la fel cum Moga creează melodii originale 100% bazate pe cele ale americanilor doar ca să existe un motiv de "Hai că mi-am adus aminte că te iubesc, iubiiii!", acum ziua lui Vălicu înseamnă dezvirginare în masă. E cel mai bun pretext ca puradeii de 12 ani să petreacă o noapte romantică împreună, despărţiţi doar de un prezervativ. Acum s-a dus pe puţulică la vale ideea de "ziua asta simbolizează pentru mine nişte dragoste"; a ajuns în schimb "ziua asta simbolizează pentru mine nişte un motiv excelent să dau/să primesc - după caz, zic - la buci şi să dau/primesc - după caz, zic - cadouri obosite".

Şi toate astea pentru că Dragobetele nu erau/sunt cul, măi. Păi ce nume e ăsta - "Dragobete"? Mai cul e "Vealăntainz dei".

A zis foarte bine şi în cuvinte mult mai inteligente Cel Al Cărui Template Dă Damage La Ochi Mai Ales Dacă Citeşti Noaptea Zomg Blargh iIsdead: "Daca ai nevoie de pretexte gen 14 februarie ca sa-i cumperi o floare, inseamna ca esti un cretin."

Ce e tare e că Ariel zice [păzea, conţine poză cu ghei - dai click şi mori în beznă pentru câteva secunde, treaba-n tine] că acum e cul să fii anti-Valentine's Day. Ceea ce, conform teoriei lui, ar trebui să anuleze culismul zilei lui Vălicu şi, aşadar, să dea zero, adică nimic din toate astea să nu se mai întâmple. Ariel, zic, dacă ar fi fost "la modă" Dragobetele, ar mai fi fost cul să fii anti-Dragobete?

În concluzie, să ridice mâna cei care ştiu când sunt Dragobetele şi piciorul cei cărora le e somn.

13 comments:

  1. *isi ridica piciorul si face spagatul pe tavan*

    ReplyDelete
  2. mai stau mult intr`un picior si c`o mana ridiacata? deja am amortit...

    ReplyDelete
  3. Douashpa' februar. In traditia "taraneasca" a romanilor este inceputul primaverii, infloritu ghioceilor, iesitu ursului din barlog si alergatu dupa femeia draga pe ulita. A se remarca(,) ca in timp ce la trendinezi (Val's D... VD... lol) este finut cu un cadou, o cartolina ceva la noi se practica pupatu in mijlocul ulitii in vazu tuturor. Dar ca sa fiti in pas cu moda printati una d-astea si enjoy...

    ReplyDelete
  4. la cat de greata imi era de la atata "hai sa ne facem ca" - all around, insemnarea asta a fost metoclopramidu' perfect! multiple felicitari si multumiri cu ocazia! daca ar gandi mai multi cu capu', ce bine ar fi...da' cred ca n-ar mai fi la fel de funny :D

    ReplyDelete
  5. poate, zic POATE, o sa schimb template-ul ala care da damage la pupile ca sa nu-mi gonesc de tot vizitatorii. :))

    heapi vealantainz dei!

    ReplyDelete
  6. Orice sarbatoare care favorizeaza cuplarea si faptul ca pustii de 12-13-14-15-16-17 ani sa faca seckx mi se pare super-binevenita.

    Sa mai lasam naibii la o parte pudoarea & stuff. Si ce daca-i importata de la americani?

    Imi aduc aminte cum eram pe la 17-18 ani, pe vremea lui Ceasca, cind eram virgin iar societatea din jurul meu era mult mai "puritana" decit acuma. NU era bine.

    Asa ca.. orice sarbatoare care incurajeaza f.taiul si seckxul e de incurajat.

    Back to work, gg thx bye.

    ReplyDelete
  7. Inainte de toate, vreauprieten.ro

    ReplyDelete
  8. poftim gogule.
    http://www.youtube.com/watch?v=IXXGwyhJT9A
    sesizare.

    ReplyDelete
  9. O M G
    TEH HORROR!!!111sangelatava

    ReplyDelete
  10. Parca a fost mai relaxata treaba fatza de anu' trecut.. Asa mi s-a parut.
    Acum, daca s-ar mai putea ca 1 Martie si 8 Martie sa se anuleze reciproc, ar fi chiar un bun inceput de an...

    ReplyDelete
  11. E bine că 1, respectiv 8 martie pică sâmbăta >:)

    ReplyDelete
  12. ah gogu uite ce-am facut eu de 14.am facut ce-am facut,dar legal

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.