Sunday, February 03, 2008

Tiranoid 3000+

Gogu Kaizer s-a hotărât, în sfârşit, asupra meseriei pe care vrea s-o practice când va fi mare. Da, ai citit bine, tiran. Gogu Kaizer vrea să devină tiran. Atât de tiran încât a pus propoziţia de confirmare înaintea propoziţiei care uimeşte şi şochează şi haisăfimserioşi. Ce l-a făcut pe Gogu Kaizer să se hotărască, întrebi? Aşa că acestea au fost motivele pentru care Gogu Kaizer vrea să fie tiran de meserie.

Un ascultător beat şi cu spume la gură ne întreabă ce măsuri va aplica Gogu Kaizer când va fi tiran. Răspunsul se ia din întrebare. Măsurile pe care Gogu Kaizer le va aplica atunci când va fi tiran sunt:
  • Nimeni nu va mai avea voie să fie prost, să adere la prostie, să fie simpatizant al mişcării de prostie sau să fie prost de felul lui, în general. În caz contrar, se va recurge la spânzurătoare. Varianta flash, desigur, nu cea în creion pe care o juca toată lumea în orele de fizică.
  • Bunul simţ va fi obligatoriu. Persoanele găsite fără bun simţ la ele vor fi acuzate de înaltă trădare şi torturate conform legii. De mai multe ori.
  • Oligofrenii care vorbesc doar pentru a avea o ocupaţie, fără să aibă habar despre ce vorbesc, precum şi cei care consideră că au dreptul să judece o persoană după aparenţe, vor fi osândiţi să cureţe WCurile căminelor din Regie. Şi din Agronomie.
  • Vor avea parte de moarte instantanee, headshot, sucombare, implozie ombilicală, game over etc. toţi retarzii care nu au simţul umorului, cei care nu înţeleg noţiunea de "auto-ironie" şi, desigur, cretinii care nu pot face diferenţa între o glumă şi o chestie serioasă.
Trecem mai departe. Oricum se ia ce se dă şi răul a fost deja făcut acum mult, mult timp. Nu prea mai e cale de întoarcere. Dar, ca de final, Gogu Kaizer nu poate să nu-şi exprime dezamăgirea cu privire la o chestie legată de mult dezbătutul RBF. Mai exact, "Pentru a putea fi siguri [...] re rog sa o validezi...". Retină zgâriată +30%. Profesionalismul n-ar trebui să se intersecteze cu graba. Partea bună e că linkul a fost clicabil. Dacă vrei la party, trebuie cont.

*Ultimul paragraf reprezintă furia lui Gogu Kaizer că nu a câştigat la RBF anul trecut, ca de altfel şi invidia, ura şi, desigur, invidia. Aşa, în general.

1 comment:

  1. gogu kaizer ar trebui, daca n-a facut-o deja, sa se uite la jeux d'enfants. era si acolo unul care vroia sa se faca tiran cand va fi mare.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.