Thursday, February 28, 2008

Random

Uacii gonă du uit ol deat geanc,
Ol deat geanc,
Ol deat geanc, insaid ior tranc?

Şi o lacrimă străbătu obrazul mezelului. Let me show you mah humps! Mah humps! Let me show you them! Cum mama lui Naiba, despre care s-a stabilit într-un episod anterior că e mascul, deşi numele l-ar trăda - la fel ca Maestrul Zen Copy-Paste: ai fi tentat să crezi că Moga e ceva la feminin; o Mogă, două Moge - cu ăla care a inventat divagarea de la subiect, ca să nu mai ştie Gogu Kaizer nici ce zicea, nici ce voia să zică. Asta e. Vorba cântecului: "şi mezelurile doarme".

E redundant de cul cum, imediat ce s-a făcut mai cald pe-afară, au început veveriţele să treacă la ţinuta de vară. Partea aiurea e că dacă va ninge peste două zile, nu mai au cum să revină la şubele alea de iarnă cu glugă pufarină, că dă damage la retină. Să nu vă miraţi dacă vedeţi la -800 de grade nişte veveriţe cu opinci şi izmene [că asta era moda vara trecută].

Iar acum, întrebarea zilei: are cineva "Arena" [în speţă ediţia cu povestiri scurte], de Frederic Brown?

3 comments:

  1. daca stii engleza poftim , cred ca asta e :http://arthurwendover.com/arthurs/brown-f/arena10.html

    ReplyDelete
  2. foarte culareanu, ggthx. stiu ca la noi a fost lansata o editie care, pe langa Arena, mai avea inca ~20 de astfel de povestioare. din cate imi amintesc, colectia se numea Arena, ca deh...

    ReplyDelete
  3. carti , mai populare asa, poti cauta pe google , daca nu stiai faza ...
    scrii "intitle:index of" si dupa aia ce vrei sa cauti :-"

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.