Tuesday, February 05, 2008

Drepturile noastre toate...

Gogu Kaizer e uber contrariat şi mega perplex în acelaşi timp. A primit de dimineaţă linkul către acest articol. Dacă e pe bune, Gogu Kaizer se va apuca de muzică. Dar să o luăm pe rând, zic, că e prea flauşată treaba.

Andreea "Să fac spume dacă mi-am pus silicoane!" Bălan zice că:
Eu nu am auzit nimic despre acest sindicat. Dar dacă reprezentanţii casei mele de discuri vor ca eu să fac parte din această organizaţie, trebuie să mă supun, pentru că ei hotărăsc pentru mine.
Păi aici nu e nicio surpriză. Andreea "Creşterea sânilor mei a fost un fenomen natural" Bălan, capabilă să ia singură decizii? E ca şi cum ai încerca să mănânci un pepene de pe capul unei gorile în călduri. Şi dacă reuşeşti, nu ai cum să scapi nepenetrată.
Cer bani pentru a-mi plăti dansatoarele şi şoferii, căci, dacă nu-i plătesc, altă dată nu mai vin cu mine. E vorba de sume modice, mie nu-mi rămâne nimic după ce îi remunerez pe ei.
Gogu Kaizer era convins că relaţia artist-şofer-dansatoare e o relaţie bazată pe prietenie. Se pare, însă, că Andreea "Iar te iei de ţâţele mele?" Bălan e o tânără singură şi nefericită, fără prieteni. *sniff*

Trecând mai departe, ajungem la lista cerinţelor:
Sistarea apariţiilor media (tv, radio, presă scrisă) gratuite
Aleluia!!!11 Cu cât mai puţine ocazii de a le vedea mecla, cu atât Gogu Kaizer e mai aproape de nemurire.
Numirea artiştilor în funcţiile de conducere ale marilor instituţii culturale
Ceea ce nu e rău. Doar că aici sunt nişte contradicţii. A fi artist presupune să ai măcar juma' de talent sau ceva de genul. Folosind regula de trei simplă, apoi derivând şi extrăgând logaritmul, rezultă că, în cazul artiştilor la care fac ei referire, respectivul talent e inclus în intervalul (-∞, 0].
Construirea unui cartier al artiştilor (în care locuinţele să fie subvenţionate de stat, având în vedere serviciile zilnice aduse de artişti populaţiei ţării)
Ehm, pardon? Păi în cazul ăsta, fiecare român ar trebui sa beneficieze de aşa ceva, pentru că, desigur, "românul s-a născut poet", ceea ce îl face artist. Din naştere.

Bun, dacă ei au o listă cu cerinţe, Gogu Kaizer s-a gândit că ar fi de bun simţ să întocmească şi el o listă cu ce vrea el de la aceşti "artişti":
  • Să dispară Moga.
  • No moar playback.
  • Să fie ok din punct de vedere legal ca, atunci când un artist face muzică naşpa [Gogu Kaizer n-a găsit altă exprimare mai brutală], să fie ucis cu sânge rece.
  • În fiecare miercuri seara, la ora 21:35, Moga să fie torturat live timp de 8 ore.
  • Să facă în aşa fel încât românu' să se distreze la spectacolele lor.
  • Să ne lase cu figurile astea.
  • Să-i fie implantat lui Moga un ţumburuş electric care să poată fi activat de la telecomandă şi care să-l electrocuteze de fiecare dată timp de un minut. A, şi să accepte comenzi multiple, caz în care voltajul se acumulează. Şi fiecare român să primească drept cadou câte o telecomandă. Copy-paste now, mofo!
Deci, se bagă careva?

5 comments:

  1. Ba ce dampulisti ! Cum adica ma ala vrea casa si subventii ca nu scoate de-un suc la festivale gen zilele vasluilui (care-s moca oricum) ? In partea ailalalta zac idiotii de la casele de discuri care baga mare concerte moca pe la manifestarii cocalare; normal ca romanu se dezvata de la a da un ban sa vada pa "artisti" in carne si oase pa scena ca "lasa ba ca vine festivaluberii mergem acolo". Daca le loa bani de la inceput altfel arata scena muzicala de pe la noi acum.

    ReplyDelete
  2. "cartier al artistilor"? Andreea "Să fac spume dacă mi-am pus silicoane" e foarta proasta daca cere cartier de artisti! Dar totusi traim in rRomania si nu e exclus sa se faca asa ceva! ai niste revendicari bune!

    ReplyDelete
  3. mwahahaha ... hai ca si-au facut ceva trafic astia de la ziar cu produsele de patiserie (gogosi). Nu ma supar, m-au facut sa rad.

    jollyca: toate festivalurile berii sunt platite de sponsori care la sfarsitul anului vor scapa de anumite taxe de la stat tocmai pe acest motiv, au sponsorizat un eveniment. Sa nu-ti treaca niciodata prin cap ca toata gloata asta de "artisti" ar face ceva din care NU iesa profit

    ReplyDelete
  4. Amin, Gogule!

    P.S. Eu as vrea sa mai vad in fiecare seara, la ora 8, o gagica buna cum il trage pe MOga de parul de pe picioare, dupa care ii trage 2 tzatze peste fatza! :D

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.