Tuesday, January 22, 2008

Mini tutorial pentru eficientizarea procesului de productie

Titlu la derută. Ideea principală e alta. O gorilă maniacă a scăpat ieri de la Grădina Zoologică din San Andreas, terorizând o familie de şobolani asiatici dintr-un cartier italienesc mâncându-le porumbul fiert. Oficialităţile au declarat că gorila era protejată de legile internaţionale ale copyright-ului, drept pentru care niciun român nu a fost rănit.

O soacră şi-a ucis cei 800 de gineri în urma unui exces de beţie cruntă, din care s-a făcut mangă, pe motiv că aceştia erau de fapt zombilăi controlaţi de guvernul unei naţiuni extraterestre care trăieşte pe Soare. Femeia a declarat că, înainte de a comite acest fapt, s-a uitat la ultima prestaţie live a lui Ştefan Bănică Jr. şi a consumat o porţie de fasole bătută la grătar.

Ştiri din sport. Mutu s-a certat cu nevastă-sa. Mutu s-a împăcat cu nevastă-sa. Mutu şi Chivu. Gigi Becali a băut un pahar de vin. Gigi şi Mutu. Mutu şi Gigi. Mutu, Gigi şi Chivu. Naţionala României de handbal a câştigat cu 1-0 în faţa Rusiei. Mutu face sex cu nevastă-sa de 3 ori pe an. Gigi şi-a reparat Căruţa. Mutu şi Gigi. Gigi şi Mutu. Fără Chivu.

Meteo. Nu avem date exacte despre vreme şi, chiar dacă am avea, tot aia ar fi, că tot prin surprindere o să vă ia. Treaba-n voi.

Şi nu uitaţi: citiţi Libertatea! Cu fiecare secundă petrecută cu ochii în paginile acelui ziar, cu atât deveniţi mai uscaţi, mai protejaţi, mai dăodracudetreabă.

Publicitate

Şi cum a fost fată de Revelion o bârfă ceva ţie ţi-e uşor să vorbeşti tu nu arăţi aşa da dar de când am descoperit Activia şi apropos de bârfe.

End of Publicitate

Partea tristă e că acea reclamă la Activia e de o cretinitate infectă. Cui dracu' se adresează ăştia cu reclama organului genital feminin? Cumpără cineva Activia ca să-şi menţină silueta pentru a sta la bârfe? Bârfe? BÂRFE?!?!? Şi de ce nişte actriţe luate de pe stradă? "O bârfă, ceva?" Gogu Kaizer clachează. Deşi urăşte reclama aia, se uită de fiecare dată la ea. De fiecare dată îşi imaginează cum alea primesc drept răsplată pentru prestanţa lor acele "buckets of cum in the face". Ceea ce îl aduce pe Gogu Kaizer în situaţia tristă de a face următorul anunţ:

Gogu Kaizer se angajează să filmeze gratis o reclamă, pentru oricine e interesat. Orice reclamă, la orice produs, pentru oricine [da, frate, chiar şi pentru Connect-R], atâta timp cât scenariul reclamei nu este la fel de [sau şi mai] cretin ca mai sus menţionatul epic fail.

Pe cuvântul lui de blogger, lol.

9 comments:

  1. reclama aia...chiar ca epic fail :))

    ReplyDelete
  2. Urasc reclamele la Activia.. ce dracu', numa' fumeile au probleme cu "tranzitu' intestinal"?!

    ReplyDelete
  3. stirile din sport si reclama.... UBER GEGE!

    de aceea ma bucur ca nu mai am cablu TV, daca aveam, ma enervam.

    ReplyDelete
  4. "epic fail" - /b/tards

    ReplyDelete
  5. buckets of cum in the face să fie!

    ReplyDelete
  6. n-ai comentat-o p-aia de la zuzu iaurt cu fructe, cu tuta aia ce canta in masina, ca e "proaspătă".

    ReplyDelete
  7. O gorila de la gradina zoologica din San Andreas?! =)))))))))))))))))))) Daca vede CJ fuge in Vice City.
    P.S: arunca-ti un singur ochi aici
    http://video.google.com/videoplay?docid=-2226785539961249814&hl=en

    ReplyDelete
  8. o hai... reclama la 'human hair extensions'?!

    ReplyDelete
  9. Vreau si eu din ce ai fumat. Pare destul de serios.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.