Wednesday, December 19, 2007

Chestii random

"Vai, ce-mi place să fiu grafician. Să mor io. Ţie nu? Ia uite, băi, ce-am făcut... Băi, ce-am putut să fac, băi, frate... Bâc! Îc! Îăâc! Cum făceam, bă, că nu-s globber? Băi, sunt un adevărat artist!", zise graficianul care stă în faţa lui GK în ultimele 3 minute. E destul de funnea să auzi fără să vrei un om care vorbeşte singur.

V-a mai povestit GK despre cum au montat băieţii de la aici o cameră de supraveghere chiar în spatele lui GK? Să filmează ei tot ce se mişcă. Problema [lor] e că GK deja a venit cu un super plan pe care, vorba lui, vorba lui, vorba Radului, l-a văzut într-un film. Şi anume: se face o poză la tot etajul din exact acelaşi unghi şi se pune în faţa camerei. Desigur, cum a zis Cos, când sunt toţi la muncă. Şi când toţi se fac că muncesc. Dar cum se face că GK scrie pe blog acum? Păi a scos camera din priză, Blană e la masă [dar o să vadă asta când se întoarce -----> fail] şi, cel mai important, şi-a terminat treaba pe ziua de azi.

Cea mai aiurea bălărie ce poate exista în perioada asta nu e reclama stupidă la Coca-Cola cu Moş Crăciun care are nasul roşu de la băutură, nici aia cu acele camioane pline de beculeţe roşii în care şoferii se duc la curve pe bonuri şi nici un concert de-al lui Ştefan Elvisnuemort Bănică JR. Nu. E Metrorexul organului genital feminin, pentru că deja au început să spameze colinde prin difuzoarele alea obosite în care mai borăşte câte una o fază de genul "Următorul tren circulă fără călători" sau "Bă, dobitocilor, unde dracu' vă mai urcaţi, că trenul e deja full". De ce în restul anului nu se aude niciun fel de altă muzică în staţiile de metrou? Acum câţiva ani difuzau ProFM-ul, parcă. În orice caz, pentru asta există MP3 playerele.

Ok, s-a întors Blană. În loc de final: nu uitaţi că Viorel e no0b la Warcraft 3. Vioreeeel! Îţi faci, mă, blog?

6 comments:

  1. V-au pus camere?? :)) Mult succes Gogule. Or sa puna si contoar la fumoar, mai ales ala dinspre AMA.

    ReplyDelete
  2. deci, la mine pe scara au montat o boxă, ascunsă între câteva crengi de brad şi prestează constant colinde. la un moment dat, se auzea şi dolly parton. nu ştiu ce e mai scary, faptul că dau ăştia dolly parton la colinde sau că eu ştiu cine este... :/

    ReplyDelete
  3. Gogule las ca la testare au pus 4 camere... Asa ca sa fie... Pe cat facem paiu ca alea au fost parte din cadoul de anu asta din partea firmei, in special a unei persoane. >:)

    Spor la munca ca altii nu mai au chef .:D

    ReplyDelete
  4. Tugurlane, pana nu-ti canta Socaci colinde din boxa ascunsa, nu e Craciun!

    ReplyDelete
  5. Daca imi fac ar trebui sa imi schimb jobul. It would be like very offensive.

    Poate dupa ce ma apuc de gradinarit.

    Sau poate sunt plin de bullshit si am deja unu' :P.

    ReplyDelete

Bagă mare:

Note: Only a member of this blog may post a comment.